CW Kanalı Hakkında..(Supernaturel)
-
müridler supernaturel dizisinin oynadıgı CW kanalını internet üzerinden canlı olarak seyretme imkanımız var mı? 5. sezonu naklen seyretmek için...
-
5. sezon başladı mı? :S
-
yok daha baslamadı ama 10 eylül gibi baslayacakmıs..Türkiye' de yayınlanması biraz uzun süreceginden baslar baslamaz izlemek için..
-
aLcoLiq bunu yazdı:
-----------------------------
yok daha baslamadı ama 10 eylül gibi baslayacakmıs..Türkiye' de yayınlanması biraz uzun süreceginden baslar baslamaz izlemek için..
-----------------------------yayınlandığı günün gecesine nette çok kaliteli formatlarda bulunuyor. alt yazısının çıkması için 1 gün beklemek gerekiyor... canlı olarak bilmiyorum :)
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------aLcoLiq bunu yazdı:
-----------------------------yayınlandığı günün gecesine nette çok kaliteli formatlarda bulunuyor. alt yazısının çıkması için 1 gün beklemek gerekiyor... canlı olarak bilmiyorum :)
-----------------------------saolasın kefilim :D..
-
ben başlıktan diom bizim wc supernaturalmi izlio ne alaka diyorum :S
-
wert bunu yazdı:
ben başlıktan diom bizim wc supernaturalmi izlio ne alaka diyorum :S
-----------------------------:D:D:D
la yok mu bu kanalın canlısı...
-
up ^^
-
11 12 eylül gibi çıksada alt yazısı izlesek :) ya çok onemli yerde bitti bea odaxD Lucifer geliyordu :)