C:\Windows\System32\Macromed\Flash İcerisindeki Flash.Ocx Dosyası Hakkında ?-Yardım-
-
arkadaslar sisteme 2 gun once format attım.diskleri de sildim.birleştirmeler vs..hepsini yaptım fakat C sürücümün icerisinde C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash\Flash.ocx dosyasını silemiyorum.Güvenli moda aldım denedim,silinemeyen dosyalar icin bu dosyaları silen guzel bir program var onu da denedim. ne yaptım ettim yine silmedi.Yardımcı olabilecek arkadaslar yorumlarıyla bu duruma bir çözüm bulabilir mi?Nasıl silebilirim.
-
konunun yeri yanlış hocam.
bilmedğim için yardımcı olamıcam.Bunu yazılım bölümüne açsaydın daha çabuk yanıt bulurdun
-
unlockeri dene ... olmazsa low level format at ...
-
yolbulucu bunu yazdı:
-----------------------------
unlockeri dene ... olmazsa low level format at ...
-----------------------------dedigin programı ben zaten cok önceleri de kullanıyordum şimdie kullanıyorum.memnunum.kasperksy arada virus olarak algılıyor Unlocker i.
Başka yardımlarınız olurs diye bu akşam bekleyeyim diyorum.Bi daha format atmak istemiyorum açıkçası. :( Başka neler yapabliirim arkadaşlar.
-
low level formatmı atsın :|
yuh hoca :))
internet explorer araçlar eklentileri yönet, eklentileri etkinleştir yada devredışı bıraktan
macromedia ile ilgili herşeyip devre dışı bırakıp silersen sorun kalmicaktır büyük ihtimal... ie 7 ayarları bu 6 da nerde hatırlamıorum :)