folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Cyanogenmod Nasıl Yüklenir

Cyanogenmod Nasıl Yüklenir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

benim huawei p7 yere düşüp ekran kırılınca telefoncuda 1 aydır hala yapamayınca huaweinın yeni modelleri çıkana kadar hanımın eski s4 ü kullanayım dedim ama emui kullananlar bilir standart arayüz çok eziyet

dedim şu mereti çakam kullanayım 

bir çok şey okudum anlamadım pek bu konuda yeniyim

• ROM İndirme linki Soydan OS 12.1 için Galaxy S4 Value Edition (jfvelte) tarafından sombree
    • ROM İndirme linki Soydan OS 12.1 için Galaxy S4 Value Edition (jfvelte) tarafından BenLue

bunlar ne anlama geliyor? link > http://www.cyanogenmods.org/forums/topic/galaxy-s4-value-edition-lineage-os-14-1-android-nougat-7-1-rom/ 

root felan yok telefonda nasıl kurarım bunu nasıl yaparım bilen duyan varmı

EDİT: play uygulamalar yüklenemiyor felan yazıyor bir yerde?

DJ_Alper tarafından 05/Eyl/17 16:14 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

Google uygulamalrı hariç gelilor lineage os. Rom gibi yüklersin. Yine google apkları Xda forumlarda bilgi bulabiirsin. Hocam.

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

Önce twrp recover yüklemen lazım

https://m.youtube.com/watch?v=bBQTx8FmTtk

Reçover yuklemeden önce lineage os ve goople ziplerini sdcard at. Reçover yukledikten sonra system vs kısımlara format çak. İnstal zip ten yükle

Mx0TBT tarafından 05/Eyl/17 16:35 tarihinde düzenlenmiştir

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Öncelikle Huawei P7'nin ekranını değiştirmek kolay. YouTube videolarına bakarak kendinde yapabilirsin hocam. Ha ben anlamam dersen Huawei'nin resmi servisi yapıyor aynı gün içinde ve kargoya veriyor. Elden verirsen 1 saatte yapıyorlar. Telefoncu beceriksizmiş demek ki.

Cyanogenmod'u geliştiren ekibin büyük çoğunluğu dağıldı. Kalanlar Lineage OS'u kurdu. Lineage OS saf Android gibi bir şey. Önerim bu rom. Zaten videoda nasıl kurulacağı vs anlatılıyor :

https://www.youtube.com/watch?v=kNzOK4wKG0k

Rom yüklerken dikkat edeceğin en önemli nokta cihazın model numarası. i9500, i9505, i9515, i9506 vs diye tonla modeli var.

mkyb tarafından 05/Eyl/17 16:52 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Mx0TBT bunu yazdı

Google uygulamalrı hariç gelilor lineage os. Rom gibi yüklersin. Yine google apkları Xda forumlarda bilgi bulabiirsin. Hocam.

ücretli uygulamalarım var onları kullanabilecekmiyim asıl sorunum o :)

@mkyb lan sorma adam dedi 150 liraya ekranı değişim yap dedim şimdi batarya şişmiş değişelim dedi değiş dedim 4 seferdir batarya getiriyo uymuyo diyo

amk 1 ay süreceğini bilseydim ben çinden alırdım orjinal bataryasını dedim 20 liraya 2 defa ekran geldi ekranı hal etti batarya sorunu var şarj tutmuyo

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İç ekran sağlamsa sadece cam ve tornavidası : 15 $

Komple ekran : 35 $

Batarya : Kalitesine göre değişiyor. En kalitelisi 21 $

Aliexpress fiyatları bunlar hocam. Sen telefoncu diye kasaba götürmüşsün telefonu resmen. Batarya olayıda hikaye bence. Herif telefonun içine sıçtı bataryaya kabahat buluyor.

mkyb tarafından 05/Eyl/17 18:10 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akrepkral53
    akrepkral53's avatar
    Erkek

https://forum.miuiturkiye.net/konu/miui7-i9505-samsung-galaxy-s4-basarili-kurulum-21-09-2015.3265/

benim s4 e burdan yüklemiştim ben hocam. telefon fark edilir derecede hızlanmıştı.

Toplam Hit: 2172 Toplam Mesaj: 7
cyanogenmod