Cyber-Raider Kimdir
-
cyber-raider kimdir neye göre hacklerler siteleri ve "Sisteminizde Açýklar Mevcuttur Lütfen Kapatýnýz !!!" diye saçma bir bahanyle hangi dangalak bi site hackler ki açık varsa mail at. bi bok yaptıgını zannediyorlar.. akşam aşksam sinirlerimi bozuyorlar ugraştırıyorlar adamı
-
amedlihacked bunu yazdı:
-----------------------------
Dostum bunlar lamer (:
-----------------------------sende mi burdasın :)
-
Geçende bizim bi elemanın sitesine atmışlar index.Haklılar sen smf ni güncelleme joomla kaç asırlık sürüm olsun niye index atmasınlarki gidip yasal olarak dava açmıyorsunuzda.(: Hakediyorsunuz.
-
THE_MILLER bunu yazdı:
Geçende bizim bi elemanın sitesine atmışlar index.Haklılar sen smf ni güncelleme joomla kaç asırlık sürüm olsun niye index atmasınlarki gidip yasal olarak dava açmıyorsunuzda.(: Hakediyorsunuz.
hahahahahaa:D -
blogger'ın gözünü sevim. ((:
-
nüfus müdürümüyüz dayı biz
-
THE_MILLER bunu yazdı:
-----------------------------benim aklım almıyor onların biyerlerine batıyor kendi kendilerine iş arıyorlar amelelikten başka bişi değil görende görende internetin bekçileri zannedecek güncellenmemiş sitelere uyarı index i atan.. boş iş boş...
-
ya bu adam benim siteyede atmış bi index, nasıl yapıyor ki bunu açığımızıda bilelim ki kapatalım ???
-
amedlihacked bunu yazdı:
Adam Wp-login Açığını Bulmuş Dostum
Mesela Tanıdığım Bi Adam VaR saniyeDe 2 Site Hacklio Nicqi : ||FuNNeRBoY|| Ve DaNG3R EsKi İsmi CoolHaCkerS
-----------------------------ben de tanıyom öle 2 snde hackleyen.. nicki: isko eski ismi tavla magduru:p..
-
amedlihacked bunu yazdı:
Adam Wp-login Açığını Bulmuş Dostum
Mesela Tanıdığım Bi Adam VaR saniyeDe 2 Site Hacklio Nicqi : ||FuNNeRBoY|| Ve DaNG3R EsKi İsmi CoolHaCkerS
-----------------------------Bu Lamzor Kim ? Bizene Tanıdıgın Lamerlerden.tovbe tovbe
-
hacker okan ?