folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ÇYDD Kursiyerlerine "Terör" İncelemesi

ÇYDD Kursiyerlerine "Terör" İncelemesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabagliturk
    karabagliturk's avatar
    Erkek

Ergenekon soruşturmasını yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekilliği'nin, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nden (ÇYDD) burs alan öğrencilerin terör örgütleriyle bağlantılarının araştırılması için emniyete talimat gönderdiği ortaya çıktı. Emniyetin de, 15 bin öğrenci için gizli bir rapor hazırladığı bildirildi.

İşte Demokraside geldi... 

Laik Türkiye Cumhuriyeti Devleti Şahsıyım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

İçlerinden birinin bir olayını bulurlar.

Sonra da bunu tüm derneğe mal edip, kötülerler. 

He is finding himself.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
    ÇYDD Kursiyeri ne demek?

Sen hiç kaval çaldın mı?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

StigmatA bunu yazdı:
    -----------------------------
    ÇYDD Kursiyeri ne demek?

hiç bilmiyon google a yaz

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Sanki cahilin biri bursiyer yazmak istemiş, onu kursiyer olarak yazmış, diğer siteler de (burda olduğu gibi) başlığı bile c/p yapıp satıyorlar..

Meyve veren ağacı taşlarlar..

Sen hiç kaval çaldın mı?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

StigmatA bunu yazdı:

Sanki cahilin biri bursiyer yazmak istemiş, onu kursiyer olarak yazmış, diğer siteler de (burda olduğu gibi) başlığı bile c/p yapıp satıyorlar..

Cahil kim acaba ?

Kursiyer ccyd de seminerlere katılanlar ,etinliklerine katılanlar oluyor . Gönüllülerden öğrenci olanları kursiyer oluoyor.40 yaşında etkinliklerine katılan bir kadında kursiyer olabılıyor.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:

StigmatA bunu yazdı:

Cahil kim acaba ?

Kursiyer ccyd de seminerlere katılanlar ,etinliklerine katılanlar oluyor . Gönüllülerden öğrenci olanları kursiyer oluoyor.40 yaşında etkinliklerine katılan bir kadında kursiyer olabılıyor.

Konuyu sapıtmak istemiyordum ama, dostum haberin içeriğine bak önce, sonra derneğin ismini ya da kısaltmasını düzgün yaz ondan sonra gel yorum yap.

Sen hiç kaval çaldın mı?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bu konu daha once tartisildi.Simdi universitelerde binlerce ogrenci var ve hemen hemen hepsi devletten kredi ve burs almaktadir.Bilindigi gibi her universitede pkk ve diger ayrilikci teror orgutlerine mensup ogrencilerde var ve bunlar devletten burs aliyor.Bu demek degildir ki devlet teroriste burs veriyor.Simdi fetocu ve yandas medya CYDD konusunda sanki CYDD teroriste burs veriyormus gibi bir ortam yaratiyor.Sen 30-40bin ogrenciye burs veren bir kurumsan bunlarin icinden 3-5 tanesi teror orgutlerine uye veya sempatizan cikmissa sen bunu butun CYDD ye maledemessin.Kaldi ki simdiye kadar boyle ispatlanmis birseyde yok.

Ben compi egitim hayatim boyunca CYDD'den burs almisim , lisede olsun universitede olsun kirsaldan gelip sehirde devletin verdigi 130 tl bursla gecinemeyen piril piril beyinleri arastirmisim rapor yazmisim o cocuklarin egitimi icin CYDD'den burs talep etmisim ve o ogrencilere burs kazandirarak egitimlerini saglamalarina yardimci olmusum.Egitim bursu nedir degerini bilmeyenler CYDD ye yaptigi hizmetler icin atar tutar.

Siz birgun elinizde kitaplarinizla universite kapisindan girip dersliginize dogru yururken , lisedeyken maddi sikintilar yuzunden okulu birakan ve calismaya baslayan arkadasinizi universite icerisindeki bir insaatta harc kararken gordugunuz zaman okuyabilmenin hele hele maddi zorluklar cekiyorken burs ile okuyabilmenin ne demek oldugunu daha iyi anlarsiniz.

Gozunuzu acin elinizi vicdaniniza koyun . Bende o kurumdan burs aldim ve o kurumun etkinliklerine katilmaktan hayatim boyuncada gurur duyacagim.Cunku ben onlarca ve o kurum binlerce ogrencinin okuyabilmesi icin birseyler yaptik.Simdi kalkip bizi teror orgutu ile iliskilendirmeye calismak serefsizligin haysiyetsizigin daniskasidir.Ben ki Ankara Gungorendeki bombali saldiriyi planlayanlari kimlikleriyle aciga cikarmisim.ARastirisaniz gorursunuz forumda konularimizda mevcut, bircok ipucunu bilgiyi ortaya doktum yayinladim , rene sagolsun birsuru fotograf adres telefon falanda cikarmisti.Bunun icin haberlere gazetelere konu olduk.Ayni donemde yine isin pesini birakmadim Adana'da Adana-Mersin hattindaki tren yoluna bombali saldiri plani yapan pkk li kadin canli bombanin saldiri duzenleyecegini onceden ogrenip, emniyete mail ve telefon yoluyla bilgi aktarip yakalanmasini saglamisim.Boyle acikalmadigim daha onlarca teror orgutunun islerini desifre edip kendimizce terore karsi mucadele etmisiz.Simdi kalkmis birileri CYDD ve oradan burs alan ogrencileri terorle ozdeslestiriyorlar.

Turkiyeye bakarken bulundugunuz siyasi gorusun gozlukleriyle baktiginiz kadar siyasi gomleginizi bir kenara birakip ulkeme faydam nedir ? cercevesinden de bakmanizi tavsiye ederim.Aski taktirde birilerinin siyahi sizin icin hep beyaz olacaktir.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    insanları add ve çydd gibiderneklerden uzaklaştırıp sadece kendilerine bağlamak amaç bu bu kadarınada yuh artık yaa cahil adamlar okusun zaman samanyolu çydd yi ve add yide terörist ilan ederler inananlarda olur adamların başka gazete yada araştırma gibi bir olayları yada mantıklı düşünme gibi bir olayları yok ki

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLaNGuVa
    aLaNGuVa's avatar
    Dişi

SeRDaR bunu yazdı:
    insanları add ve çydd gibiderneklerden uzaklaştırıp sadece kendilerine bağlamak amaç bu bu kadarınada yuh artık yaa cahil adamlar okusun zaman samanyolu çydd yi ve add yide terörist ilan ederler inananlarda olur adamların başka gazete yada araştırma gibi bir olayları yada mantıklı düşünme gibi bir olayları yok ki

doğru söze ne denir katılıyorum 

Mutlu olmak için büyük nedenlere gerek yok. Cebimde 75 kuruşum var, havada bahar..
Toplam Hit: 1217 Toplam Mesaj: 10