folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder D: Diskim Gözükmüyor

D: Diskim Gözükmüyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ne olduğunu anlamadığım halde D sürücüsü gözükmüyor sistem özelliklerinden baktığımda D biçimlendirilmemiş gözüküyor yani 112 gb boş öylece ne oldu anlamadım ve bilgisayarıma girince D yok sistem geri yükleme yaptım şimdide w7  açılmıyor botmrg eksik diyor ne yapacağımı şaşaırdım arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

http://forum.donanimhaber.com/m_21188752/tm.htm

http://www.google.com/search?q=botmrg+eksik

bootmrg sorununu hallet acildiktan sonra d gorunmuyorsa veya bos gorunuyorsa

bakmadan kontrol etmeden soyluyorum, recovery programi ile islem yapman gerekecekdir

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

disk yönetimine gir bi bak ordan görebiliyor musun diski ?  belki isim vermedigin için  bilgisayarımda gözükmüyordur.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

bottmrg olayını mini  xp ile hallettim ama işin saçmalığı d yine gözükmüyo d gözükse yeter bütün bilgilerim d   de zaten bu iş recovery yüzünden oldu başka diski tararken d kaybolu format attım gözükmüyo sistem özelliklerine girdim sadece 203 gb gözüküyo 127 gb piyasada yok bad sactormu oldu yoksa ne haybettik herhalde orasını biçimlendirsem zaten sistem özelliklerinden geri biçimlendirip yolunu gösteriridim sonuçta birşey yazmadım d ye recovery kurtarır ama pek umudum kalmadı en son veri kurtarma işinde çalışan adamlar ile konuşmamda 1000 $ istemişlerdi bundada  kesin aynı işlem isterler

Toplam Hit: 1122 Toplam Mesaj: 4