folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder D-Link DWL-650+ Driveri Lazım, Bilen, Bulan Var Mı?

D-Link DWL-650+ Driveri Lazım, Bilen, Bulan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

Buna ait driver buldum ama versiyonu v3.06 yükledim olmadı.Versiyonunun uyup uymadığını nereden anlayabilirim?

PCC ID: KA2DWL-650PLUSB1   yazıyor kartın üzerinde...

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    :)

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------
    :)

nedir hocam bu gülücüğün manası?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu sitede bahsettiğin driveri buldum boyutu 2.1 mb. bi bak işine yarıyacak mı

http://www.softwarepatch.com/utilities/dlink-650-security-dl.html 

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

az öncede driver arıyordu başı baya dertte olsa gerek ondan yani  http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=82626 

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek

ne bu wireless kart mı  bir de kartın chipsetini okuma şansın war mı yada yakından bir fotosunu koyma şansın yada 

AMD Rulezzz =)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek
    Cia bunu yazdı:
    renegadealien bunu yazdı:

az öncede driver arıyordu başı baya dertte olsa gerek ondan yani  http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=82626 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sağol Hocam bir laptop aldık ucuza ama ucuz etin yahnisi malum...Her zaman diyorum ben şu bilgisayar konusuna çoook geç atılmışım çoook...

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
Toplam Hit: 1102 Toplam Mesaj: 7