D Msn Türkçe Yama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar ; D-MSN Messenger 1.7.0.6 'in Türkce Yamasını Bulamıyorum. Link verebilicek Arkadaşlar Varmı 

ilginiz için tşk ler...

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    D msn ne yaw nassı bişi o

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakaleyn
    sakaleyn's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakaleyn
    sakaleyn's avatar
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakaleyn
    sakaleyn's avatar
    Erkek
    Tanıtımı : DMSN, Windows MSN yerine kullanılabilen, java tabanlı, ücretsiz bir anında mesajlaşma programıdır. İndireceğiniz Türkçe yama ile dmsn messenger 1.7.0.6 programını yaklaşık %90-95 oranında Türkçe olarak kullanabilirsiniz.

Başlıca özellikleri:

• Sizi listesinden silenleri veya listesine kabul etmeyenleri gösterir.
    • Sizi BLOCK yapanları hiç bir program veya siteye gerek kalmadan kendi menüsünde tarar ve gösterir.
    • Birisi sizin nickinizi tıkladığı anda ( kim bu diye bile olsa ) yazmadığı halde sayfayı açar ve bu kişi sizin avatar kontrolünüzü yapıyor diye uyarır.
    Dil Paketinin Kurulumu :
    Tek yapmanız gereken Turkish.xml dosyasını zarar vermeden
    C:\Program Files\dMSN\resources\lang\ kalsörünün içine atmak.
    Sonrada kullanıcı işlemleri menüsünden
    System/Language/Turkish i seçip 10-15 saniye bekleyip,
    programı kapatıp açmak.

-
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek

adı artık Dmsn değil Mercury Messenger

eğer bilgisayarınızda java yüklüyse http://s16.nextit.nl/mercury/1709_Windows_NoVM.exe

java yüklü değilse http://s16.nextit.nl/mercury/1709_Windows_VM.exe

Türkçe dil paketi http://www.freewebtown.com/sigortainfo/Mercury1709_Turkish_Lang_Pack.zip

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    la bu d msn mercury messenger fln galiba la bende bişi zannetmiştim neyse teşekkür edrim yinede açıkladığınız için

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Miti Saol Kardeş Sen Bi Başkasın bu alemde :D Allah Razı Olsun Saol :)

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
Toplam Hit: 12014 Toplam Mesaj: 8