D Smart - HD

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler yurt da bugün balkonuma çanak bağlandı D Smart bende odama tv almayı düşündüm benim TV'ye bağlayabilir miyiz çaktırmadan o.O?

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

çanağın bir olayı yok , asıl olay receiver'a takılan sağlayıcı kart'ında .. imkansız 

dont think twice its all right
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı

çanağın bir olayı yok , asıl olay receiver'a takılan sağlayıcı kart'ında .. imkansız 

:( O kadar da sevindim TV bakmaya bile başlamıştım.. O kartı ne yapmak lazım ? Bir yolunu bulup alsam?

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yemillie
    yemillie's avatar
    Erkek

hocam şu olabilir.
    Scart çoğaltıcı yapabilirsin bu yöntemle yan taraf ne izliyorsa aynısı sana da gelir,ama kanal değiştirmek için arkadaşını arayıp rica edicen :)
    Hd kutu da belki HDMI çoğaltıcı denen bişey var mıdır bilmem de varsa onunla da denebilir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

Standart bir lnb düzgün biçimde sadece tek uydu alıcısıyla kullanılır. 2 kişi kullanacaksa eğer aynı polarizasyon ve aynı banddaki yayınları izleyebilirsiniz(11.7 GHz'in altı yada üstü).

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

pek anlamam ama 4lü lnb alsan, sonrada bunun çıkışlarından birini kendi uydu alıcına bağlasan olur mu ki ?

der die das
Toplam Hit: 768 Toplam Mesaj: 6