D-Smart Kanal Ekleme Hakkında
-
Hocalar bu d-smart'a kanal eklemek istiyorum barça tv için uğraştım fakat ekleyemedim. gerçi yurt dışı uydusu bağlı değil sadece yurtiçi turksat ama turksata bağlı bazı kanallarıda ekleyemiyorum. bunun bi yolu yordamı varmıdır
-
aydın doğan sana hangi kanalı verirse onu izlersin yani yine isteğine göre eklersin ama aramada çıkmaz.
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
aydın doğan sana hangi kanalı verirse onu izlersin yani yine isteğine göre eklersin ama aramada çıkmaz.
-----------------------------kanal arayıp bulup veya frenkansı yazıp ekleme şansım yokmu hocam? o puştun elinemi kaldık yani
-
HanDsomE bunu yazdı:
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------kanal arayıp bulup veya frenkansı yazıp ekleme şansım yokmu hocam? o puştun elinemi kaldık yani
-----------------------------video çeker anlatırım hocam akşam var öyle şans =)
-
SUPERBICO bunu yazdı:
HanDsomE bunu yazdı:
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------video çeker anlatırım hocam akşam var öyle şans =)
-----------------------------hocam çok makbule geçer valla. bide şu paralı kanalları bedava izleme şansımız varmı. d-smartın paralı kanallarını
-
var öyle sitelerde uydu işlerinden anlıyorsan yapabilirsin ama riskli ve teçhizat lazım bizde hepsi açık loca ve sinemalar hariç 3 sene evel aldık o zaman abonelik yoktu
-
kanal ekleme lazım hocam nba tv
-
Yokmu daha Once kanal ekliyen Bir arkadaş bir ara üklemişti bu yenı kanallara ek para paket Istıyorlar oldu Olacak kanald atv de Yide Pakete baglasaydı Bos Yere Aldım bır kac kanalı Acık Onlarıda ızlemıyoruz ara Sıra discore