folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder D-Smart Kullananlar Bir Bakabilir Mi?

D-Smart Kullananlar Bir Bakabilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

arkadaşlar aile paketi almayı düşünüyoruz bu pakette ntv spor filan olcak demi bir de şifre gircek mi ha birde trt1 de f1 e şifre koyacaklarmı?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

bence d-smart satan bayilere sormalısın |:

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

tmm da sıcakta çıkamam ona göre adamlardan alcaz adamda gıcık zati :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

öyle yada böle alacan (: dışarı çıkacan. debelleşiyon burda :D

edit: aha olay bu. o dediklerinde mutlaka vardır. şifreye girmez. yani tivibu'da aylık 1 liraya izleyebiliyorsam bunda hayli hayli izlemen lazım :D

Aydan Aya Ödemeli :

19,99 TL/ay
    Aktivasyon Ücreti : 39,99 TL
    Taahhüt Süresi : 24 ay
    Belirtilen fiyatlar paket fiyatlarıdır.
    Peşin Fiyatı :
    199 TL/yıllık
    Taahhüt Süresi: - , Aktivasyon Ücreti: -
    Belirtilen fiyatlar paket fiyatlarıdır.

Film Kanalları : Universal Channel, Yeşilçam Smart, Pembe Smart, Movie Smart, Movie Plus,Movie Plus2

Birbirinden eğlenceli spor kanalları : Euro Sport, Sports Tv

Yaşam kalitenizi arttırmak için : Fashion TV, Style Network, Dizi Smart, FX, Dream, Dream Turk, Max Smart, CNN Int.

Belgesel kanalları : Discovery World, Discovery Science, Discovery Travel and Living, Da Vinci Learning, Investigation Discovery, Discovery Channel, Animal Planet

Çocuklar için özel :

Nickelodeon, Kidsco, Luli TV, D-Çocuk

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

d-smart alma ! hd ye geç kampanyası yüzünden tv izleyemiyoruz.sürekli yayın çizik cd gibi kristalleşiyor ardından kesiliyor saat başı fiş çekiyorum izleyebilem diye.+paso çıkan pop-up reklamları da cabası boşu boşuna alma ama dersen ki paso discovery bence al.o sinema kanallarının hepsi tırt bi loca var o da pek iyi sayılamaz.

+ biz çok eskiden aldık paketsiz kullanıyoruz :)her kanal açık sinema ve +18 kanallara dışında

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

SUPERBICO bunu yazdı:
    -----------------------------

d-smart alma ! hd ye geç kampanyası yüzünden tv izleyemiyoruz.sürekli yayın çizik cd gibi kristalleşiyor ardından kesiliyor saat başı fiş çekiyorum izleyebilem diye.+paso çıkan pop-up reklamları da cabası boşu boşuna alma ama dersen ki paso discovery bence al.o sinema kanallarının hepsi tırt bi loca var o da pek iyi sayılamaz.

kesinlikle reklamlarda çok ileri gidiyorlar, asabi biriysen vurunca dsmart ı parçalarına ayırabilirsin. ama kanalları süper. şifreye girmiyor loca kanalları ve sinema kanalları hariç. 

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

dreambox ve cccam server tavsiye edebilirim sadece :-) dsmart ta neymiş :-)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

spor paketinde futboldan başka f1 filan oluyormu bide hangi maçlar var şamp.ligi ve avrupa ligi var. ingiltere  ligi filan var mı?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

ben 2008 yılında almıstım butun belgesel ve spor kanalları acık gecen haftakı maclarıda sıfresız seyretım en guzel yanı ne bılıyomusun

para vermıyorum cok memnunum:)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

rapidhacker550 bunu yazdı:

spor paketinde futboldan başka f1 filan oluyormu bide hangi maçlar var şamp.ligi ve avrupa ligi var. ingiltere  ligi filan var mı?

normal kanalların verdiği yayınlar şifreye girmiyor f1 gibi. ispanya ligi var ama ingiltereyi bilemiyorum görmedim hiç.

maşiyi görüyon mu maşiyi?
Toplam Hit: 1033 Toplam Mesaj: 10