D-Smart Kullananlar Bir Bakabilir Mi?
-
arkadaşlar aile paketi almayı düşünüyoruz bu pakette ntv spor filan olcak demi bir de şifre gircek mi ha birde trt1 de f1 e şifre koyacaklarmı?
-
bence d-smart satan bayilere sormalısın |:
-
tmm da sıcakta çıkamam ona göre adamlardan alcaz adamda gıcık zati :D
-
öyle yada böle alacan (: dışarı çıkacan. debelleşiyon burda :D
edit: aha olay bu. o dediklerinde mutlaka vardır. şifreye girmez. yani tivibu'da aylık 1 liraya izleyebiliyorsam bunda hayli hayli izlemen lazım :D
Aydan Aya Ödemeli :
19,99 TL/ayAktivasyon Ücreti : 39,99 TLTaahhüt Süresi : 24 ayBelirtilen fiyatlar paket fiyatlarıdır.
Peşin Fiyatı : 199 TL/yıllıkTaahhüt Süresi: - , Aktivasyon Ücreti: -Belirtilen fiyatlar paket fiyatlarıdır.Film Kanalları : Universal Channel, Yeşilçam Smart, Pembe Smart, Movie Smart, Movie Plus,Movie Plus2 Birbirinden eğlenceli spor kanalları : Euro Sport, Sports Tv Yaşam kalitenizi arttırmak için : Fashion TV, Style Network, Dizi Smart, FX, Dream, Dream Turk, Max Smart, CNN Int. Belgesel kanalları : Discovery World, Discovery Science, Discovery Travel and Living, Da Vinci Learning, Investigation Discovery, Discovery Channel, Animal Planet Çocuklar için özel : Nickelodeon, Kidsco, Luli TV, D-Çocuk
-
d-smart alma ! hd ye geç kampanyası yüzünden tv izleyemiyoruz.sürekli yayın çizik cd gibi kristalleşiyor ardından kesiliyor saat başı fiş çekiyorum izleyebilem diye.+paso çıkan pop-up reklamları da cabası boşu boşuna alma ama dersen ki paso discovery bence al.o sinema kanallarının hepsi tırt bi loca var o da pek iyi sayılamaz.
+ biz çok eskiden aldık paketsiz kullanıyoruz :)her kanal açık sinema ve +18 kanallara dışında
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
d-smart alma ! hd ye geç kampanyası yüzünden tv izleyemiyoruz.sürekli yayın çizik cd gibi kristalleşiyor ardından kesiliyor saat başı fiş çekiyorum izleyebilem diye.+paso çıkan pop-up reklamları da cabası boşu boşuna alma ama dersen ki paso discovery bence al.o sinema kanallarının hepsi tırt bi loca var o da pek iyi sayılamaz.
-----------------------------kesinlikle reklamlarda çok ileri gidiyorlar, asabi biriysen vurunca dsmart ı parçalarına ayırabilirsin. ama kanalları süper. şifreye girmiyor loca kanalları ve sinema kanalları hariç.
-
dreambox ve cccam server tavsiye edebilirim sadece :-) dsmart ta neymiş :-)
-
spor paketinde futboldan başka f1 filan oluyormu bide hangi maçlar var şamp.ligi ve avrupa ligi var. ingiltere ligi filan var mı?
-
ben 2008 yılında almıstım butun belgesel ve spor kanalları acık gecen haftakı maclarıda sıfresız seyretım en guzel yanı ne bılıyomusun
para vermıyorum cok memnunum:)
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------
spor paketinde futboldan başka f1 filan oluyormu bide hangi maçlar var şamp.ligi ve avrupa ligi var. ingiltere ligi filan var mı?
-----------------------------normal kanalların verdiği yayınlar şifreye girmiyor f1 gibi. ispanya ligi var ama ingiltereyi bilemiyorum görmedim hiç.