D-Smart Kullananlar Bir Bakabilir Mi? Teletex
-
arkadaşlar bunda trt1 de borsaya bakacaz mesela teletex nerde?
-
üstad televizyonun kumandasından teletexse basmayı denedinmi trt 1 aç tv kumandasından bas.
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
üstad televizyonun kumandasından teletexse basmayı denedinmi trt 1 aç tv kumandasından bas.
-----------------------------nerde
hoca
-
d smart decoder den trt 1 aç televizyonun kumandasından teletex tuşuna bas tlevizyonun kumandasından diyorum uydunun değil televizyonun kumandasında teletex tuşu olmalı üstat.
-
x-files bunu yazdı:
d smart decoder den trt 1 aç televizyonun kumandasından teletex tuşuna bas tlevizyonun kumandasından diyorum uydunun değil televizyonun kumandasında teletex tuşu olmalı üstat.
-----------------------------ben d-smarttan istiyorum hocm işte
-
hocam televizyonun kumandasından bakıcaksın ne demek dsmarttan istiyorum ? dsmart kullanırken televizyondan teletekse bakacaksın
-
dediğim yöntem olmuyorsa iletişim numarası aşağıda üstat
D-Smart Müşteri İletişim Merkezi
0212 478 03 03
info@dsmart.com.tr -
o6u2 bunu yazdı:
hocam televizyonun kumandasından bakıcaksın ne demek dsmarttan istiyorum ? dsmart kullanırken televizyondan teletekse bakacaksın
-----------------------------üstad ne kızıyorsun boş ver müşteri memnuniyetini temin etsinler adam ben d smartan istiyorum diyor haklı çünkü para veriyor
-
x-files bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------üstad ne kızıyorsun boş ver müşteri memnuniyetini temin etsinler adam ben d smartan istiyorum diyor haklı çünkü para veriyor
-----------------------------hayır ama işin olayı o teletekse bakmak dsmartın bi hizmeti değil ki dsmart yayını getiriyor kumandasındaki teleteks tuşuna basacak sadece.televizyonunun renk ayarını da dsmarttan yapsın öyleyse