D-Smart Kullanıcılarına Bayram Kıyağı
-
D-smart az önce görsel güncelleme yaptı.
Evet arkadaşlar Ramazan Bayramı süresince;
Aile Paketi Bedava,
Yapmanız gereken, BAYRAM yazıp 2850'ye kms (sms ) atmak
Bilginize
-
bi şeylik çıkmasın bundan ?*
-
Kanallar;
Ulusal Kanallar ve ailecek izleyebileceğiniz filmlerin yayınlandığı: Sinema TV, Sinema TV2, Sinema TV Aile, Movies 24, Beyazperde
Birbirinden eğlenceli spor kanalları : ESPN Classic, ESPN AMERICA.
Yaşam kalitenizi arttırmak için : Style Network, Dog TV, Bebeğim TV, Comedysmart, FX
Belgesel kanalları : Discovery World, Discovery Science, Discovery Travel and Living, Discovery Da Vinci Learning, Investigation Discovery
Çocuklar için özel: Nickelodeon, Kidsco, Luli TV -
işte bu haber güzel deneyelim bakalım
-
bayram biteli 3 gün oldu kanallar hala açık sizde de öylemi ? :D kapanmadı nedense sonra ücret filan kitlemeye kalkmasınlar
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
bayram biteli 3 gün oldu kanallar hala açık sizde de öylemi ? :D kapanmadı nedense sonra ücret filan kitlemeye kalkmasınlar
-----------------------------Valla hoca sorma gitsin, pek hayra alamet değil, e-posta attım, fatura felan kitlerlerse oyarım allahıma d-martı.
Bende alet-edavat yok, sana zahmet eğer sende foto makinesi varsa, ekran görüntüsü alıp kaydedirmisin " bayram mesajını " elimizde delil olarak bulunsun
-
Merak edilecek bir durum yok :D Arayıp sordum hafta sonuna kadarmış o hediye :D İyi seyirler :D
-
Salu3 bunu yazdı:
-----------------------------
Merak edilecek bir durum yok :D Arayıp sordum hafta sonuna kadarmış o hediye :D İyi seyirler :D
-----------------------------Hocam merak edecek bir durum olduğundan değilde, ne olur ne olmaz, bakarsın oltaya getirirler bizi, fatura felan kitlerler :)
İyi korkum kalmadı artık, pazar gecesine kadar tadını çıkaralım.
Ama ilk aldığımda xXx kanallarda 1 hafta açıktı, bayramda açmadılar :D
-
d smart aboneleri için mi geçerli bu kampanya?