D-Smart Vs Ttnet
-
Hacılar naber :|
şimdi eve internet bağlatacam. ve komşunun üstüne yapacaz hattı. ttnet üniversiteli kampanyası düşünmüştüm fakat seneye girecek lys ygsye felan. ve ayrıca internetin yalın olması lazım. ev telefonu kullanmıyoruz. dsmarta da baktım onun kampanyası da fena değil. tv sinema paketimsi vs bişeyleri var. peder bey sever :W
ttnetin kalitesi tartışılmaz :P bi yandan da Dsmart hiç kullanmadım. nasıl yaparız en uygun sizce hangisi kalite/fiyat bakımından?
dipnot: superonline hattı felan geçmiyor sokaktan :W -
dsmart tvliye başvursun komşu sonra aylık +15 e yan oda alsın
sende tvli ol :D hem net hem tv akar :D
tahminen 2 kişi den kişi başı süper paket 50x2 olur
dsmartdan memnunum 2 yıldır kullanıyorum 1 yıldır tvli kullanıyorum
-
Bu konuda bana da bilgi gerekliydi isabet olmuş. Yalın internet sözleşmem bitmek üzere. Telefonsuz alternatif neler var? D-Smart ya da Digitürk kampanyalarından yararlanabilirim ama hizmet kalitesi kafamı kurcalıyor. Evde şu anda zaten D-Smart bağlı durumda ve sözleşmesi bitti, yenilemedik. Geçiş pek problem olmaz diye düşünüyorum.
-
sorun halinde dsmart musteri hizmetlerine ulasabilmek mucize ye es deger bir durumdur
ttnet de oyle bir sorunun yok
-
MMB senin yüzünden Dsmarta başvurdum:)
2 yıl dsmart kanalları ücretsiz, 8mbite kadar modem ve telefon dahil toplamda 61 tl.
-
rappermcs bunu yazdı
MMB senin yüzünden Dsmarta başvurdum:)
2 yıl dsmart kanalları ücretsiz, 8mbite kadar modem ve telefon dahil toplamda 61 tl.
oha. daha ben başvurmadım ikisine de. ben naptım la :D ref felan vereydin de bana da yarasaydı :W
-
http://www.tahribat.com/Forum-Telekom-Ve-D-Smart-Neti-Ust-Uste-Koyup-Binesim-Var-198501/
Not : Kesinlilkle D-Smart al hocam. Bu notu okuduktan sonra da avatarıma bak :D
mfatihbodur tarafından 05/Eyl/14 19:44 tarihinde düzenlenmiştir -
-Sorunlarının çözülmemesi,
-Amatör iş bilmez müşteri hizmetleri temsilcileri ile boğuşmak,
-Seni 20-25 dakika bekleten müşteri hizmetleri,
-Durmadan kopan bağlantıya ait sorunu ilettiğinde sana, "bağlantınızı 2 MBit'e sabitleyelim o zaman kopmaz" teklifini duymak,
-Televizyonundaki kanal tablosu değiştiğinde haberinin olmaması ve güncel tabloyu almak için müşteri hizmetlerini aramak
İstiyorsan tabii ki D-Smart...
TTnette sorun yok mu? Elbette var. Ama arka arkaya her iki bağlantıyı da kullanmış biri olarak TTnet derim sana.
Elin skiyle gerdeğe girmiyor en azından.
-
Telekoma söylüyorum arızam alt yapıdan kaynaklı diye. Bizi bağlamaz TTNet'ten alsaydınız o zaman dedi kaltak karı. Sizin D Smartla anlaşmanız yok mu diyorum "HAYIR" diyor. Alt yapı sizin değil mi diyorum "EVET" diyor. Sizden izinsiz mi kullanıyorlar yani ? diyorum Eve gelen Telefon ve İnternet hattı ayrı olur diyor bana :D Telekom az aşağı mı mk..
-
TTnet i çok önceden kullandım müşteri hizmetleri nasıldır bilmem ama ekimde 2 yıllık d smart taahhütüm bitiyor şöyle özetlim müşteri hizmetlerindekiler iş bilmez insanlar en basitinde reverse dns için 1 haftadan fazla uğraşmıştım. ama ttnetinkini bir mail le hallettim. kıza diyorum adsl ışığım yanmıyor gidiyor hızımı 1 e sabitliyor adamların önüne bişey koymuşlar ezberden gidiyorlar bilgi sıfır neredeyse. ama eminim ttnet bundan çok farklı değildir.