D: Sürücüsünü Açmaya Çalışınca Diski Biçimlendir Diyor (Yardım)
-
Arkadaşlar bugün truecrypt benzeri bir program kurdum
www.freeotfe.org
5gb'lık şifreli sanal bir sürücü oluşturdum bilgisayrımda h: diye görünüyordu çift tıkladığımda biçimlendirme yap dedi bende yaptım
biçimlendirme başarılı olmadı dedi, bende revouninstlerle kaldırdım pc'den,pc kapatıp açtığımda
d: sürücüsünü açayım dedim disi biçimlendir diyor
içinde bi sürü ailevi resimlerim vardı bi yardım edin lütfen
-
Valla geçmiş olsun diyim önce ama aygıt yöneticisinden girmeye çalış bi birde şeyi deneyebilirsin. Cd den çalışan linux lar varya oraya girip almaı dene birde :)
-
Çözümü Var.
-
i.exploreri açıp
D:\
yapıştır bakalım bi.
-
ottomanmurat bunu yazdı:
-----------------------------Çözümü Var.
-----------------------------
özeldenmi yaz diycen otto kardeş
bu arada bilgisayar açılıyor c:den lakin d: sürücüsünu açmaya çalışınca diski biçimlendir diyor
d: yi biçimlendirsem üstünede veri yazılmadığı için bilgilerimi geri alabilirmiyim recuva ile
veya başka yöntemi olan varmı
elimde ubuntu ve pardus'da var
-
dedik ya hoca sana gir bi pardus dan veya ubuntudan d ye girmeye çalış permission denied falan yazarsa biraz zor işin oldu ya yazmadı girdi yedekle herşeyi d yi biçimlendir recovery falan uğraşma eğer biçimlendirmek zorunda kalırsan da hızlı biçimlendirmeye al daha rahat kurtarırsın verileri
-
Biçimlendirirsen Amtorce Oldugu için Herşeyi Kurtaramazsın Kurtarsan Bile Bazilari Çalışmayabilir Büyüh ihtimal.
-
Benim bilgisayarda böyle oluyordu. Sağ tıklayıp araştır diyince açıyordu ama
-
sürücü RAW olmuştur, genelde elektrik kesintisi veya flash belleki bilgisayara taktığında donanımı kaldır demeden çıkarırsan bu tür sorun olabiliyormuş. Bu yüzden diski biçimlendirmeden benim gibi get data back programı ile default haliyle taratıp çıkan dosyaları başka bir yere kopyalamaktır. profilimde bakarsan daha önce buna benzer konu açmıştım komşum olan doktor arkadaşımın başına geldi. linux ubuntu, pardus, xp, windows 7 denedim hiç biri işe yaramadı en sonunda get data back 4,20 sürümüyle bütün dosyaları kurtardım biçimlendirmeden.