D Uçtu Yardım Edebilecek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

partion magic le uğraşıken oldu recorvery yapmadan nasıl verilerim gitmeden düzeltirim fikri olan

http://img545.imageshack.us/img545/5400/yeniresim.png

resim buda

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsane_212
    efsane_212's avatar
    Erkek

Senin diskteki veriler sizlere ömür..

Tek seçenek recovery.

Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

recorvery yapacamda recorvery programıda d de kaldı ayrıca harici disk yok elimde :(

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsane_212
    efsane_212's avatar
    Erkek

Veri%20Kurtarma%20sihirbazı

http://hotfile.com/dl/68382375/7709a35/Dosya.kurtarma.sihirbaz.2010.rar.html

Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

veriler duruyo harf atamayı denesene

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

d den bölüm ayırıodun sanırım d birden yok oldu sonrada telaşa kapıldın ve programı durdunmu ?

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Volaris
    Volaris's avatar
    Erkek

Encase.

Application.Run(new Volaris());
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

final data 2,0 weya 3,0 hepsını getırır merak etme bicimlendırılmıs hdd den 80 ceg cektım sapa saglam

Beleş wireless kahramanı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

archair23 bunu yazdı:
    -----------------------------

d den bölüm ayırıodun sanırım d birden yok oldu sonrada telaşa kapıldın ve programı durdunmu ?

-----------------------------

hayır d den c ye alan atıyordum reset attı sonra %38 de takıldı kaldı bekledim hareket yok reset attım bu hali aldı 

isim veremiyorum 

recovery ile geri gelir onu bende biliyorum

Toplam Hit: 1426 Toplam Mesaj: 9