folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Daemon Tools Kurarken Pc Çöktü [Yardım]

Daemon Tools Kurarken Pc Çöktü [Yardım]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Beyler vista işletim sistemli hp laptopuma daemon tools yüklenirken yükleme esnasında bilgisayar çöktü ve şu an güvenlik kip dahil hiç şekilde açılmıyor. Sadece hp recovery çalışıyor, ondan yedek alma şansım var ama programları yedeklersem muhtemelen registry dosyalarından dolayı bir çoğu çalışmayacak. Başına gelen, çözümünü bilen varmı ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

bildigim kadarıyla laptoplarda recovery alanı vardır bu gibi durumlara karşı yedek orda saklanır başlatırken F12 tuşu recovery menusunu gösterir diye biliyorum

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------

bildigim kadarıyla laptoplarda recovery alanı vardır bu gibi durumlara karşı yedek orda saklanır başlatırken F12 tuşu recovery menusunu gösterir diye biliyorum

-----------------------------

yok hocam istediğim klasöre yedekleme yapıyor. Harddisktede o kadar alan yok ki benim aklım registry dosyalarında. Aslında win7 mi kursam windows.old a atsa o dosyaları ? hay amk..

Toplam Hit: 773 Toplam Mesaj: 3