folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dağcılıkla İlgili Bilgi İstek...

Dağcılıkla İlgili Bilgi İstek...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Yeni başladım. Ancak bir kaç etkinliğe/eğitime katılma fırsatım oldu.

Kullanmam gereken malzemelerle ilgili tavsiyeye ihiyacım var. Çadır-Mat-Uyku-Tulumu-Gözlük-Ayakkabı yani özetle kolay parkurlardan da olsa ürüyüş/tırmanış yaparken kullanmam gereken malzemelerle ilgili bilgisi olan var mıdır?

Hangi markalar bu tür etkinlikler için sağlam/ergonomik ürünler üretir?

Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar varsa fikirlerinizi bekliyorum.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

baton, çok amaçlı çakı, reşo yakıtı, lazer çakmak, elastik bandaj, matara, düdük, acil durum fişeği, eldive, bere, atkı, naylon halat, ince naylon ip, ağrı kesici, 1-2 doz morfin (kırık v.b. durumlarda kullanmak için), el feneri yada kafa lambası 

bunlar benim çantamın olmazsa olmazları ben offroad ve araçlı doğa kampı gezilerine gidiyorum o zaman kullandığım ve kullanabilitem olan malzemeler ama bu liste daha arttırılabilir...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

hangi şehirdesin hocam trabzona yolun düşerse gel bizim duvarda tırmanış antremanı yap salı perşembe gruplar geliyor birlikte tırmanabilirsin

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    Baracuda bunu yazdı

hangi şehirdesin hocam trabzona yolun düşerse gel bizim duvarda tırmanış antremanı yap salı perşembe gruplar geliyor birlikte tırmanabilirsin

aynen buna keza dumlupınar üniversitesi içinde Türkiye' nin en büyük tırmanma duvarı mevcut buralara gelirsen burada da idman yapabilirsin...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

kardeşim bende konyada aktif olarak sporla uğraşmaktayım çadır mat kar tozluğu çekiç bunun çeşitleri vardır termal içlik sırt çantası termal termos baf veya şapka yiyecek içecek onları duruma göre ayarlarsın ama çıkış esnasında kolay elde edebilceğin enerji verici fındık fıstık kuru incir kayısı vb. şeyler ayakkabılar çok önemli bilhassa vibram tabanlı özel ayakkabılardan kullanmalısın baton yükünü %30 oranında hafifletir bir çift batonun olmalı yağmurluk falan kalanını zaten gidip geldikçe ihtiyacın oldukça kendin tamamlarsın

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SDANACI
    SDANACI's avatar
    Erkek

Mürid ve müridiyeler, arkadaşım kazasker, hangi marka çadır? hangi gözlük? yani forumlar veya sitelerdeki yorumlarda direkt marka model vermiyo adamlar. Çadır sağlam olsun, güneş gözlüğü şart vb. şeyler var. Yani istenilen, nokta atışı yapmanız, bizim de bundan faydalanmamız... İlgi gösteren ve gösterecek olan herkese teşekkür ederiz.

All is well !
Toplam Hit: 839 Toplam Mesaj: 6