folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dağlıca Baskını Önceden Biliniyordu

Dağlıca Baskını Önceden Biliniyordu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    martnisan
    martnisan's avatar
    Erkek
    http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=173751
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Taraf gazetesinin ne olduğu belli.Saldırının hangi gün hangi gece yapılacağı belirtilmiyor ki zaten,orada hep tetikte insanlar.kaldı ki belge ne kadar doğru tartışılır.TSK ya bok atmak isteyenlerin yaptığı işlerden biri.önce vakit büyükanıt ve başbuğ cevabını aldı şimdi de tarafın canı uzun birşeyler istiyor anlaşılan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Tartışılmaya degmez,konusulmaya degmez.Herkes cevabını yakında alıp güne açan çiçekler gibi patır patır göt olup meyve vermeye başlıyacaktır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    haber türkde vardı koyma gereği bile duymadım ne o öyle haber sitelerinde ne varsa her bi boku açıyonuz

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    taraf gazetesinin ne bok olduğunu herkes biliyo zaten içinize şüphe salmak için çıkartılmış bi haber.

NEDEN? (soru olarak)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

arkadaşlar o bölgede her allaın günü benzeri istihbarat gelir fakat olay olmayınca komutalık seviyesinde de eratda da duyarsızlık oluşabiliyor malesef

Ayrıca bu ( yanlış, boş  istihbarat bilgileri, ) düşman tarafından   özellikle de yayılır ki terminolojide buna "yemleme" denir. Hedef tehlike uyarılarına duyarsızlaştırılıp gerçek belirti ve istihbarat bilgilerini dikkate almaz ve gafil avlanır... Sonuçta bir disipilin eksikliğdir... Evet şartlar zor ama malesef öyle...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 1014 Toplam Mesaj: 6