Daha Önce Hiç Karşılaşmadıgım Bir Trojen
-
sa müritler geçenlerde kuzenimin evnine gittim netten bir prog indirmiş ufaklık çok meraklı bu heyk meyk olaylarına :D msn şifre çözücü die :D programı açmış açılışta ilk olarak bir kurt resmi çıkmış sonra açılan birşey olmamış buda kapatmış pc i sonra geldik açtık beraber yotube e dns giricem adamın biri eklemiş kuzenin msn i aramızda böyle bir konuşma geçti
a:slm bilader bana hack yapmayı ögretir misin
ben:sen kimsin olm ne diyon
a:abi ögret ya forumlardan gördüm seni
ben:hocam daşşak mı geçiyon :D
a:tahribat.com da ne var nasıl bir site o (siteye girmiştim o sırada tabi çaktım durumu direk sordum böyle dosya prog filan indirdin mi die)
ben: amacın ne olm senin :D
a:ooooo pc de bir sürü yabancı müzik var hea
işin özü adam pcdeki herşeyi görüyor pcde birde avast yüklü :D sonra net baglantısını kestim pc e format attım kuzenin msn e girdik baktım msn yazmış almadım msn i acıdım sana die demekki pcdei tüm şifreleride görüyor bir anlam veremedim var mı bu durumu bilen %80 trojen die tahmin ediyorum ama hala adam gibi bir sonuca varamadım
-
bilgisayardaki dosyaları görüntüleyip erişebiliyorsa rat yediğin anlamına gelir.
yani turkojan, prorat tarzı bi yazılım diyelim.
-
e hacı trojanların cogu böle calısır zaten yukarda arkadasın sölediği gibi Turkojanı sadece ben 4-5 ay kullandım pcnin basına oturup kullanıyormus gibi kullanıyorsun karşı pcyi.
-
kasayı ellemeden ver bi dilekçe savcılıga :D
görsün ebesininkini bide kasada inceleme talebinde bulun
-
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam pcde bir sürü şey oldugu için kurtarıp format çektim benim anlamadıgım çok saçma birşey degil mi kime ne yapmış ki suçu günahı olmayan kişiye yediriyorsun trojen ???
ayrıca bildgim kadarıyla saglam çalışan turkojen filan yok (ücretsiz sürümlerden bahsediyorum)
-
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam pcde bir sürü şey oldugu için kurtarıp format çektim benim anlamadıgım çok saçma birşey degil mi kime ne yapmış ki suçu günahı olmayan kişiye yediriyorsun trojen ???
ayrıca bildgim kadarıyla saglam çalışan turkojen filan yok (ücretsiz sürümlerden bahsediyorum)