Daha Önce Mernis Uygulaması Yapan Var Mı?
-
slm arkadaşlar daha önce mernis kullananlar varsa elimde bir proje var vb.net te mernis uygulaması yapıcam. ancak kullanıcı adı ve şifre bilgilerini nasıl göndericeğimi bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim. forumda bir tane döküman var konuyla ilgili ancak uyguladım yapamadım. Daha önce tecrübesi olanlar yardımcı olabilirse çok iyi olur benim için şimdiden teşekkürler..
-
bildiğim kadarıyla tc kimlik sisteminden veri çekmeyi kapattılar. resmi kurumlar faydalanabiliyor. diğer kullanıcılar ise ücret karşılığı kullanabiliyor galiba
edit : sanırım kullanıcı adı ve şifren var. o zaman programcı arkadaşlar yardımcı olacaklardır
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------
bildiğim kadarıyla tc kimlik sisteminden veri çekmeyi kapattılar. resmi kurumlar faydalanabiliyor. diğer kullanıcılar ise ücret karşılığı kullanabiliyor galiba
edit : sanırım kullanıcı adı ve şifren var. o zaman programcı arkadaşlar yardımcı olacaklardır
-----------------------------evet hocam kullanıcı adı ve şifre var elimde ancak kullanıcı adını ve şifreyi nereye yazdıysam olmadı hata vermekte o nedenle daha önce uygulamayı yapan veya bir fikri olan varsa yardım edebilir mi dicektim
-
projenin biraz d aha açıklarmıısın daha önce 2-3 Defa mernis ile haşır neşir oldum
-
Public Class Form1
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
Dim serv1 As kisisorgula.ServiceSoap = New kisisorgula.ServiceSoapClient
Dim verial = serv1.TCKimlikNoSorgula(TextBox1.Text, TextBox2.Text, TextBox3.Text)TextBox5.Text = serv.Ad
End Sub
End Classhocam en basidinden şifreyi ve kullanıcı adını gireyim diyorum ve sadece tc kimlik numarasını girdiğim kişinin adını textbox5 e atmak istiyorum
kullanıcı adı textbox1 şifre textbox2 tc kimlik numarsı da textbox3 olucak lütfen yardımcı olun sabahtan beri aranıyorum :S
-
yok mu arkadaşlar bu konuda bilgisi olan???
-
bu konuyu yeni gordum. bizde dun servisleri degiştik hocam.
mernis app yi değiştirdi onun icin hata alıyosun.
verdigim adresteki soap bilgilerini kontrol et.
kısa bi sure icinde burdaki dokumanı guncelleyecegim.