Dahili Hafızalı Android Hantallığı (4.4.4)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Merhaba gençler, bende One Plus One var. Telefonla ilgili bir sorunum var o da dahili hafızasının olması. Bildiğiniz üzere söküp takabileceğim bir hafıza kartı olmadığı için müzik vesaire iaktarımı usb kablosu aracılığıyla yapılıyor ve emin olun usb 1.1 birçok konuda daha hızlı. 

Sorun şu, dosyalarımın boyutlarını görüntüleyemiyorum, herhangi bir dosyaya girdiğimde velev ki içerisinde 100+ farklı parça varsa o parçaları tek tek işleyip gösteriyor ve sıkıntıdan ölüyorum. Normalde en kötü ihtimalle 10mb/s olması gereken aktarma hızı tahminimce 1mb/s civarında sürünüyor. zaten birşeyi bir yere kopyalarken ilk önce kopyalasam mı kopyalamasam mı diye iyice düşünüyor falan.

Bunu aşmanın bir yöntemi var mı? yani wlan arayüzleri var ve FTP misali dosya aktarımı yapabiliyorum ama o da hızlı değil, o da fıtık ediyor vs. Bir de android 5.0 la 4.4.4 arasında gidip geliyorum, yedek falan almam gerekiyor, 50 gb data var içinde ve lanet olasıca tüm günümü alıyor.

Çok sıkılıyom
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

64 gb mı cihazın dahili hafızası ?

çözüm olarak airdroid kullan müziği görüntülemesi resmi indexlemesi saniyeler sürüyor. tabi aynı wifi ağı içinde kullanırsan.

bir diğeride bahsettiğin kadar yavaş olması çok anormal geldi.

acaba usb yi etkin bağlantı olarak kullanamadığı için mi böyle oluyor.

mesela usb takınca '''' bu aygıt daha hızlı çalışabilir'' diye bir uyarı geliyormu ?

yada kullandığın antivirüsün sezgisel analiz özelliği varsa 50 gb dolu olan bir depolama alanında kasma yapması da olası bir durum.

mesela kaspersky da flaşı takınca  dosyaları görüntülemem bazen dakikalar sürebiliyor. 

dediğim öyle taşşaklı bir cihazda usb nin bukadar yavaş olmaması lazım.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Yok dostum media device olarak bağlanıyor, o yüzden cehennem azabı yaşıyorum yani antivirüslük bir durumu yok hangi pcye bağlarsam bağlayayım farketmiyor. Airdroid kullandım ama o da verimli değil. 64 Gb olan versiyonu evet. 

Adb_bridgele her şeyi çekebiliyorum okey ama onu da gittiğim her yerde kullanamam çünkü yanımda sdk dolaştırmam lazım bir sürü kodla uğraşmam lazım vs. Media device yerine flash disk gibi bağlamanın bir yolu olsa çok tatlı olurdu. 

Çok sıkılıyom
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı

Yok dostum media device olarak bağlanıyor, o yüzden cehennem azabı yaşıyorum yani antivirüslük bir durumu yok hangi pcye bağlarsam bağlayayım farketmiyor. Airdroid kullandım ama o da verimli değil. 64 Gb olan versiyonu evet. 

Adb_bridgele her şeyi çekebiliyorum okey ama onu da gittiğim her yerde kullanamam çünkü yanımda sdk dolaştırmam lazım bir sürü kodla uğraşmam lazım vs. Media device yerine flash disk gibi bağlamanın bir yolu olsa çok tatlı olurdu. 

Bahsettiğin olay xperia telefonlarda var ama oneplus için birşey.diyemem. Onun yerine başka telefondan sanal ağ kurup airdroid ile çekebilirsin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Otg kablo ile denedinmk???

delimiyim ben?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Ben de Htc'de ayni mevzudan muzdaribim, kabloyla ugrasmak yerine ne lazimsa google drive atip ordan bilgisayara cekiyorum, drivedaki kopyayi da siliyorum, umarim siliniyordur :d

Google zaten cigerimize kadar biliyor, ondan gizlim saklim yok zaten.

Ya bu arada ben one plus one almak istiyorum da arizalanirsa falan bakimini herhangi bir firmanin servisi yapiyor mu?

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Otg ile hiç denemedim, rootlu önerileri de alabilirim bu arada. aslında var ya otg süper fikir, harddiske bağlayabiliyor muyuz acaba yoksa ille de flsah disk mi olmak zorunda? 

gkhn: Amerikadayken o iş çok rahattı ve ne yalan söyleyeyim ben de megaya atıp oradan çekiyordum ama burada upload hızı 1mb bile değil o yüzden üşendiri geliyor.  (dipnot:verizon sağlayıcıdan 50mbit down, 50mb up hızım vardı ehe :3) 

O kadar yazılımcı geliştirici adam var la burda kimse karşılaşmadı mı bu sorunla daha önce? buna bir program(windows için) yazsanız piyasanın içine mum dikersiniz söylemedi demeyin. 

Çok sıkılıyom
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

önce cihaz otg destekliyor mu araştır

sonra tak usb hdd'yi gitsin

benim denediğim ve çalıştırdıklarım

- usb oyun kolu

- klavye + maus (usb çoğaltıcı ile)

- 2 TB usb hdd

- flash disk

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    Daft bunu yazdı

önce cihaz otg destekliyor mu araştır

sonra tak usb hdd'yi gitsin

benim denediğim ve çalıştırdıklarım

- usb oyun kolu

- klavye + maus (usb çoğaltıcı ile)

- 2 TB usb hdd

- flash disk

Adamsın daft, desteklediğine de eminim https://oneplus.net/accessories :)

Çok sıkılıyom
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

hocam samsungumda kullandığım bi program var.

software data cable diye.

yazılım aracılığı ile ister telefon , ister media sunucusu , ister çıkrılabilir disk ister kamera vs.vs.vs

gibi gösterimler yapabiliyorum. elbet senin telefonada vardır böyle bişiler. mtp den geçen

onlarla hiç denedin mi

http://www.leyladansonra.com/
Toplam Hit: 1052 Toplam Mesaj: 10