Daire Kapısı İçin Alarm.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Daire Giriş Kapısına Alarm Taktırmak veya Takmak İstiyorum..Takan - Taktıran - Bu işi Yapan arkadasların yardımlarını beekliyorum. 200TL üzerine çıkmaz ise memnun olurum. yok 250 -300 den aşağısı işe yaramaz derseniz fiyatını belirtirseniz sevinirim. iyi aksamlar.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

nasıl bir alarm sistemi istiyorsun profosyonel mi yoksa amatörmü tak kullan hazır paketlerden mi  alarm caldıgında alarmın ne yapmasını istiyorsun

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Hacı zamanında alarmlar moda değilken daha bi alarm yapmıştık, evlere şenlik. Kapnın menteşe kısmını biraz oyup push button koyduk eski tip, basılacak kısmı dışarıda olanlarından, kapı basıyor. Onu bi puar anahtar ile seri bağladık, puar anahtarıda evin dışına biyere sakladık. Esas önemli kısmına geldik; hoca bir zil taktık ona, inanırmısın okul çanları varya, evin koridoruna kapının 1-2 metre gerisine monte ettik... :D Puar anahtarı kapatmadan kapıyı açan biri yemin ederim altına sıçar XD Yok böyle bir ses yaa...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

kapı açılmak için zornlandığında devreye girmesini isriyorum . 150 db olsa yeter. veya alternatif olarak sizin önerebileceğiniz varsa oda olur. amator - profesyonel arasında bişi olsun.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
Toplam Hit: 1444 Toplam Mesaj: 4