Dalga Haber
-
Selam beyler. Ne zamandır düşündüğüm bi şeyi paylaşmak istiyorum. Şimdi bizim bi öğretmen arkadaş var. Zaytungu çok sevdiği için bi domain aldı. Ancak hosting site yönetimi falan hiç bi şey bilmiyor. Domain ben de değil ama hostingi ben aldım ona. unuttu gitti zaten ben de ankaraya atanınca görüşemedik vs.
Neyse sonuçta bu site benim başıma kaldı aylardır boş boş duruyor bi kaç tane dalgadan haber yazdım. Wp temasında karasız kaldım ama zamanla değiştirilir geliştirilir önemli olan içerik hdalga haberlerin ilgi çekmesi. mizahına güvenen arkadaşlar varsa kayıt olursa yazarlık vermeyi düşünyorum. grafikten anlayan arada güzel fikirleri logo veya jpeg yapbilecek arkadaşlar olursa da fena olmaz. Bunun yanında bu işe inanan arkadaşlar olursa etrafa yayma sosyal medyadan paylaşma vs konularında da yardımcı olabilirler.
Ben nette çok vakit geçiremediğim için bu işi yürütebilecek arkadaşlar bulmak istiyorum belki zamanla sitenin yönetimini de veririm. Siteye girip ne tarzda yazacağınızı anlarsınız zaten. Zaytung benzeri haberler mümkünse basit değil de ince mizah içerirse ve 80li 90lı yılların çocuklarına hitap eden kalite olursa iyi olur.
site:
-
olum hiç mi ilgilenen yok? yoksa yazıları mı beğenmediniz bi yorum yapın ak. sövdürtmeyin çarşamba çarşamba.
-
Konuyu zıplatmak istedim. Bi fikir verin bari lan :) ya da ben komik haberler yazabilirim diyen yok mu hiç?
-
hacım tşak haber de yapabilirim logo görsel komik resim de ayarlayabilriim zannımca.
bir müddet sonra pm atarım konuşuruz.
-
böyle dalga,tasak yazılırsa domainde beklentı yuksek olur esprının ıyı olması gerekır yapamazsınız sızde tutmaz zaytunga gırıyor adam ne oldugunu bılmıo bıyerde kopuo guluo hanı beklentı yuksek deıl ilk zaytunga gırdıgımde haberlerın tsak oldgnu ıkıncı haberde anlamıstm bırıncsne ınanmıstım lan :S
-
sabri reis'i unutma (:
-
cevaplara sevindim :)
bence güzel şeyler çıkar. Yaza yaza güzeli buluruz. Yavaş yavaş yayarız eğleniriz bence.