folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Damardan (Tuzlama) Adıyla Satılan Garip Çorba

Damardan (Tuzlama) Adıyla Satılan Garip Çorba

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Beyler hayatımın en garip yemek deneyimini yaşadım. İşlembe çorbasını akşamdan kalma olduğumda yerim fakat bu sefer damardan (tuzlama) diye bir şey getirdiler ve bir garip oldum.

İşkembenin çok kalın kesilmişi ve bok aromalısı diyebilirim, elbette 2 kaşıktan sonra bıraktım. :| İnsanlığımdan soğudum amk. Arkadaş bildiğin eminönü tuvaletinin bok kokusu geldi ağzıma. Şimdi diyorum acaba bu hep böyle mi kokar yoksa ben mi kötü bir yere girdim :s İşkembeye de tövbe ettim.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

gittiğin yer temiz değil hocam belli ki

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    q0x bunu yazdı

Hoca bilemeyecem de o kadar sertifika bok püsür asılmış duvara, bildiğin bok geldi önüme.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

iyi yapılan bi yere git bi daha ye, bana göre işkembe çorbasına beş çeker

:) mutluyum, huzurluyum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    buruksu bunu yazdı

iyi yapılan bi yere git bi daha ye, bana göre işkembe çorbasına beş çeker

Hoca iyi denen yere gittiğim halde beğenmedim, o bok aroması makbul bir şey mi?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    q0x bunu yazdı

Hoca bilemeyecem de o kadar sertifika bok püsür asılmış duvara, bildiğin bok geldi önüme.

hahaha hocam konuyada mesajlarınada çok güldüm

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Tuzlama  heryerde  yenilmez temiz ve kalitei yerde yiyeceksin.. Soyle  limonlu  sirkeli...

Arkadasin dedigi gibi  iskembeye 5 ceker..

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    mclaren bunu yazdı

Tuzlama  heryerde  yenilmez temiz ve kalitei yerde yiyeceksin.. Soyle  limonlu  sirkeli...

Arkadasin dedigi gibi  iskembeye 5 ceker..

yer tarif et, zor da olsa tekrar etmek istiyorum, zihnimden o bok kokusunu silemezsem ömür boyu kokoreç ve işkembe yiyemeyeceğim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Valla kardes  bilmiyorum  hala  acikmi  7 sene  oldu istanbuldan cikali.. Sana tarif edeyim  yeri.. Aksarayda tarihi cukur pazar carsisi vardir  boyle  tavuk  ve  sakatat satarlar iceriye  girer girmez  zaten  agir bir  koku  vardir.. Babamla giderdik.. Simdi  orda boyle  tarihi bi dukkan  var  icinde cesme  falan eski  hamam cesmeleri  gibi  o dikkatimi cekmisti.. Iste  o lokantayi   bulacaksin adi aklimda degil malesef.. Babam goturmustu 2 defa gecmisi olan bir lokanta  supperr kelle paca , iskembe ve paca yapiyorlardi.  Yalniz tuzlama icin erken gitmen lazim..

Yine orayi aratmayacak bir yer var oraninda adini unuttum  malesef  gecen sene tatile gittigimde kuzen goturmustu  buyukcekmecede mustafa kemal bulvari ustunde bir yer  temiz ve guzel bir mekan   zerdeside  cok guzeldi..

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    driveshaft
    driveshaft's avatar
    Erkek

kasaptan aldığım kokorreçi domatesle tavada pişirdiğimde o bahsettiğin tuvalet kokusunu aldım kokorreçten soğudum. Tavsiye denemeyin evde yapmayın arkadaşlığınız bozulmasın.

"Sen doğru dur, eğri belasını bulur"
Toplam Hit: 1059 Toplam Mesaj: 10