Damardan (Tuzlama) Adıyla Satılan Garip Çorba
-
Beyler hayatımın en garip yemek deneyimini yaşadım. İşlembe çorbasını akşamdan kalma olduğumda yerim fakat bu sefer damardan (tuzlama) diye bir şey getirdiler ve bir garip oldum.
İşkembenin çok kalın kesilmişi ve bok aromalısı diyebilirim, elbette 2 kaşıktan sonra bıraktım. :| İnsanlığımdan soğudum amk. Arkadaş bildiğin eminönü tuvaletinin bok kokusu geldi ağzıma. Şimdi diyorum acaba bu hep böyle mi kokar yoksa ben mi kötü bir yere girdim :s İşkembeye de tövbe ettim.
-
gittiğin yer temiz değil hocam belli ki
-
q0x bunu yazdı
Hoca bilemeyecem de o kadar sertifika bok püsür asılmış duvara, bildiğin bok geldi önüme. -
iyi yapılan bi yere git bi daha ye, bana göre işkembe çorbasına beş çeker
-
buruksu bunu yazdı
iyi yapılan bi yere git bi daha ye, bana göre işkembe çorbasına beş çeker
Hoca iyi denen yere gittiğim halde beğenmedim, o bok aroması makbul bir şey mi?
-
RETRET bunu yazdıq0x bunu yazdı
Hoca bilemeyecem de o kadar sertifika bok püsür asılmış duvara, bildiğin bok geldi önüme.hahaha hocam konuyada mesajlarınada çok güldüm
-
Tuzlama heryerde yenilmez temiz ve kalitei yerde yiyeceksin.. Soyle limonlu sirkeli...
Arkadasin dedigi gibi iskembeye 5 ceker..
-
mclaren bunu yazdı
Tuzlama heryerde yenilmez temiz ve kalitei yerde yiyeceksin.. Soyle limonlu sirkeli...
Arkadasin dedigi gibi iskembeye 5 ceker..
yer tarif et, zor da olsa tekrar etmek istiyorum, zihnimden o bok kokusunu silemezsem ömür boyu kokoreç ve işkembe yiyemeyeceğim.
-
Valla kardes bilmiyorum hala acikmi 7 sene oldu istanbuldan cikali.. Sana tarif edeyim yeri.. Aksarayda tarihi cukur pazar carsisi vardir boyle tavuk ve sakatat satarlar iceriye girer girmez zaten agir bir koku vardir.. Babamla giderdik.. Simdi orda boyle tarihi bi dukkan var icinde cesme falan eski hamam cesmeleri gibi o dikkatimi cekmisti.. Iste o lokantayi bulacaksin adi aklimda degil malesef.. Babam goturmustu 2 defa gecmisi olan bir lokanta supperr kelle paca , iskembe ve paca yapiyorlardi. Yalniz tuzlama icin erken gitmen lazim..
Yine orayi aratmayacak bir yer var oraninda adini unuttum malesef gecen sene tatile gittigimde kuzen goturmustu buyukcekmecede mustafa kemal bulvari ustunde bir yer temiz ve guzel bir mekan zerdeside cok guzeldi..
-
kasaptan aldığım kokorreçi domatesle tavada pişirdiğimde o bahsettiğin tuvalet kokusunu aldım kokorreçten soğudum. Tavsiye denemeyin evde yapmayın arkadaşlığınız bozulmasın.