Dandik Keyloger Aranıyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    silkroad oyunu için virüs programlarına yakalananlardanda olan keyloger arıyorm

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

rapidhacker550 bunu yazdı:
    -----------------------------
    silkroad oyunu için virüs programlarına yakalananlardanda olan keyloger arıyorm

yakalanmayanını bulursan bana da haber ver :D 

Tren odun seçmez hacı abi...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    alihan getiriyo bekle =)

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek

ben kullanıyorum bi tane yakalanır anti virüse ama sağlamda log verir logları hosting e geliyo free bi tane host al programa ftp.ornek.com diye gir :D sonra kullanıcı adını yaz şifreni yaz log gelme süresi falan yap loglar hosting e gelir ben kullanıyorum geliyo gelmiyo falan :D deme hiç :D

http://rapidshare.com/files/226103443/drklogger_pcname_.rar.html

not: free host kullanmıyorum benim hostum var diyosan hostlarda secutary diye bi dosya oluyo o engelliyo free kullanmanı tavsiye ederim iyi şanslar :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek
    whatanlar bunu yazdı:
    alihan getiriyo bekle =)
    getirdim başkan en dandiğinden :D problem yok :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
    neden yakalanan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

hocam bu tür keyloggerlar google.com da oldukça fazla mevcutta ben başka 1 mevzuya deyinicem.

online oyunlarda keylogger yoluyla hacking v.s artık hapis cezasi biliyosundur.

yani logu yiyen velet gidip bilişim suçlarına şikayet edip hayatını karartabilir,yakalanan keylogger bu iş için biçilmiş kaftan :D

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

helyum_pasha bunu yazdı:

ben kullanıyorum bi tane yakalanır anti virüse ama sağlamda log verir logları hosting e geliyo free bi tane host al programa ftp.ornek.com diye gir :D sonra kullanıcı adını yaz şifreni yaz log gelme süresi falan yap loglar hosting e gelir ben kullanıyorum geliyo gelmiyo falan :D deme hiç :D

http://rapidshare.com/files/226103443/drklogger_pcname_.rar.html

not: free host kullanmıyorum benim hostum var diyosan hostlarda secutary diye bi dosya oluyo o engelliyo free kullanmanı tavsiye ederim iyi şanslar :)

Hacı bu keyLoggerda ftp adresLeryLe oLuşturduumuz server açıldığında LogLar vs. sadece "bizim" ftp'yemi gidior yoksa keyLogger'ı kodLayanLara da gidiyor mu ?

Bi yamuk yok değiL mi ??

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek

Hacı bu keyLoggerda ftp adresLeryLe oLuşturduumuz server açıldığında LogLar vs. sadece "bizim" ftp'yemi gidior yoksa keyLogger'ı kodLayanLara da gidiyor mu ?

Bi yamuk yok değiL mi ??

valla hocam hiç bi bilgim yok ama bi yamukta görmedim host şifrem bile çalınmadı kullanmana bak :)
    sadece ftp ye geliyor :D gerisi daha nereye gidiyo bilmiyorum sanmam ama :D yani bi yamuk görmedim :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    helyum_pasha bunu yazdı:

Bi yamuk yok değiL mi ??

valla hocam hiç bi bilgim yok ama bi yamukta görmedim host şifrem bile çalınmadı kullanmana bak :)
    sadece ftp ye geliyor :D gerisi daha nereye gidiyo bilmiyorum sanmam ama :D yani bi yamuk görmedim :D

Ben koooca sunucunun şifresini girmiştim :)

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
Toplam Hit: 1621 Toplam Mesaj: 10