Dansçı Ve Kareograf Bay-Bayan! (Tanıdığı Olanlar!)
-
Başlık açık ve net arkadaşlar :)
Dansçı ve Kareograf bay ve bayan tanıdıklarınız ya da içinizde bu özelliklere sahip olan arkadaşlar var mı ?
Önümüzdeki 10 gün içerisinde en az 3 bayan 1 erkek dansçı bulmam lazım. Ve birde Bayan kareograf!
Eğer tanıdığınız kişiler varsa ulaşmamda ya da ulaşmalarında yardımcı olur musunuz ?
Şimdiden teşekkür ederim. -
hangi ilden olduğunu da belirtmen faydalı olabilir.
mesela izmirden arıyorsan birkaç b-boy bulabilitem var. (umarım)
-
Break dans yapan ve önemli dans kulüplerinde hocalık yapmış tanıdıklarım var fakat dans türünü belirtmemişsin ? Samba ? Kadril ? Vals ? Polka ? vs...
-
Şunu belirtmek istiyorum.
Özellikle il yazmadım çünkü seyahat engeli olmamalı.
Türkiye genelinden her nereden olursa bu özelliklerdeki kişilere ihtiyacım var.
Bulunduktan sonra o kişiyle şartları ve durumları konuşmak istemiştim ama yazayım.
Şimdi iş Denizlide. Bir diskoda animasyon işi.
Yeri gelince dans showları olacak yeri gelince de animasyon showları.
Tamamen benim sorumluluğum altında olacaklar.
Ve deneyimli olmaları şart.
Animasyonu bilmeyen yoktur herhalde.
Hiç bir engel, sorun teşkil etmeyecek. Ona gık buna ık demiycek.
Kalacak yer günlük yiyecek içecek karşılanacak ve ekstralar hariç maaş kişilerin deneyimlerine göre değişecek. -
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
Break dans yapan ve önemli dans kulüplerinde hocalık yapmış tanıdıklarım var fakat dans türünü belirtmemişsin ? Samba ? Kadril ? Vals ? Polka ? vs...
-----------------------------
Dans bilmekle de bitmiyor bu iş. Animasyon dahilinde discoda milletin eğlenmesini sağlamak da dahil modern dans bilgisi de olmalı.
Kendine güveni olmalı. Sadece break dans biliyorsa yeterli değil. -
Bahsettiğim kişiler profesyonel olarak bu işle ilgileniyorlar zaten, animasyon show gösterilerine felan katılacaklarını sanmıyorum.
-
Benim ihtiyacım olan kişilerin animasyon artı dansçı özelliklerini taşıması lazım.
Profesyonel anlamda ilgilenmeleri de yetmiyor. Yeri geldi mi striptiz bile yapıcaklar. -
Bende aynı şekilde 3 tane dansçı kız arıyorum Konya'da Rixos Otel için sadece hafta sonları 20-30 dklik işleri olucak isterlerse yüzlerine maske filan takabilirler ama bulamıyorum işte. 20-30 dk için 75-100 ytl arası ücret alıcaklar Kişi başı. Ama ha deyince bulunmuyor işte. Ben deneyim filanda istemiyorum güzel kız olsun disco canlansın azcık niyetindeyiz ama ama ama..
-
Aynen abi. Türk bulmak çok zor.
Rus falan desen sezon bitti hepsi evine döndü çok zor ya :| Valla çareyi oralara buralara anırmakla buldum :D
Toplam Hit: 1468 Toplam Mesaj: 9