DASK Hakkında Sorularım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Evin DASK i bitti yaklaşık 2 aydır.  bunu yaptırmadan ne olur? Yaptirdigimda geriye dönük ücret alırlar mi?

Ev kredim var bankadan, bankayla sorun yaşar miyim?

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

kiraya verdiğim emlakl var. 3-5 yılda bir kiracı çıkar . yeni sözleşme su elektirk için dask istrerler . giderim o zaman 1 dask yatırırm . geçmişe dönük hiç ödemedim bu güne kadar.

ama bilgili birine sormak lazım burası Türkiye . bi gün bi bakmışsın hesaplarını dondurmuşlar noldu borcun var ödeyecen  .  .   .  :D olurmu olur.

konu takip bende merak ettim .

samaccc tarafından 18/Kas/16 10:51 tarihinde düzenlenmiştir

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Daskda meriyet uygulanmaz

sadece 30 gün içinde yaptırsaydın kıl tüh indirimindenyararlanırdın

zaten banka kısa bir süre sonra arayıp dask ve konutları yenile diyecek demezse içine monte edecek

konut ve dask tekliflerine bakabilirim :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

@DJ_Alper

yeni düzenlemelerden sonra . özel sigortalr yangın durumunda evinde

duman dedektörü - gaz dedektörü - yangın tüpü yoksa kesinlikle paranı ödemez falan dediler . doğrumu ?

dün bi sivil savunma eğitmeni ile lafladım arada böyle bişeyler söyledi doğruluk payı nedir ?

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

@DJ_Alper

yeni düzenlemelerden sonra . özel sigortalr yangın durumunda evinde

duman dedektörü - gaz dedektörü - yangın tüpü yoksa kesinlikle paranı ödemez falan dediler . doğrumu ?

dün bi sivil savunma eğitmeni ile lafladım arada böyle bişeyler söyledi doğruluk payı nedir ?

Dask deprem Durumunda geçerli 

diğer konuta gelirsek senin konuna şimdi Şirketlerin özel şartları değişik olabilir poliçede yazabilir bu durumlar

ama çalıştığım şirketlerde soruyor duman dedektörü bilmem ne dedektörü yangın dolabı vs var ise indirim yapıyor onun dışında yok diye yapmıyorum demiyor

ama dediğim gibi genel şartlarda böyle birşey yok ama şirketlerin kendi risk kabul yönetmeliğiyle getirdiği durumlar olabilir bunlarıda poliçede yazmakla mükellefler

edit: iş yeri sigortalarında özellikle büyük fabrikalarda yangın önlemleri olmadan yapmadıkları doğrudur

DJ_Alper tarafından 18/Kas/16 11:39 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1041 Toplam Mesaj: 5
dask