DASK Hakkında Sorularım.
-
Evin DASK i bitti yaklaşık 2 aydır. bunu yaptırmadan ne olur? Yaptirdigimda geriye dönük ücret alırlar mi?
Ev kredim var bankadan, bankayla sorun yaşar miyim?
-
kiraya verdiğim emlakl var. 3-5 yılda bir kiracı çıkar . yeni sözleşme su elektirk için dask istrerler . giderim o zaman 1 dask yatırırm . geçmişe dönük hiç ödemedim bu güne kadar.
ama bilgili birine sormak lazım burası Türkiye . bi gün bi bakmışsın hesaplarını dondurmuşlar noldu borcun var ödeyecen . . . :D olurmu olur.
konu takip bende merak ettim .
samaccc tarafından 18/Kas/16 10:51 tarihinde düzenlenmiştir -
-
yeni düzenlemelerden sonra . özel sigortalr yangın durumunda evinde
duman dedektörü - gaz dedektörü - yangın tüpü yoksa kesinlikle paranı ödemez falan dediler . doğrumu ?
dün bi sivil savunma eğitmeni ile lafladım arada böyle bişeyler söyledi doğruluk payı nedir ?
-
samaccc bunu yazdı
yeni düzenlemelerden sonra . özel sigortalr yangın durumunda evinde
duman dedektörü - gaz dedektörü - yangın tüpü yoksa kesinlikle paranı ödemez falan dediler . doğrumu ?
dün bi sivil savunma eğitmeni ile lafladım arada böyle bişeyler söyledi doğruluk payı nedir ?
Dask deprem Durumunda geçerli
diğer konuta gelirsek senin konuna şimdi Şirketlerin özel şartları değişik olabilir poliçede yazabilir bu durumlar
ama çalıştığım şirketlerde soruyor duman dedektörü bilmem ne dedektörü yangın dolabı vs var ise indirim yapıyor onun dışında yok diye yapmıyorum demiyor
ama dediğim gibi genel şartlarda böyle birşey yok ama şirketlerin kendi risk kabul yönetmeliğiyle getirdiği durumlar olabilir bunlarıda poliçede yazmakla mükellefler
edit: iş yeri sigortalarında özellikle büyük fabrikalarda yangın önlemleri olmadan yapmadıkları doğrudur
DJ_Alper tarafından 18/Kas/16 11:39 tarihinde düzenlenmiştir