Data Kurtarma İle İlgili Ufak Bi Soru :)
-
Şimdi benim 2 aydır download ettiğim dosyalar duruyodu pcde 9gb civarı.Ben bu dosyaları dvdye yazdırcaktım ama kopyala yapıştır yap dediğimde önbelleğe almıyodu hata veriyodu,halada veriyo,neroyla yazdırmaya çalıştım %9 oldu hata verdi.Bi cinslik var ama çözemedim :( bari dedim silinmesin onlar formatı cye atayım d'den geri alırım,ama alırken çok salakça bi hata yaptım ve 2gblık bi parçayı sildim :D bu parçayı nasıl kurtarabilirim?
Recover my files ile d'ye genel tarama yaptırıyom ama 90gblık bi bölüm olduğu için çok sürecek,Allah rızası için bir yol gösterin çok önemli bi resim vardı,rarlamıştım başka şeylerle beraber,kurtarmam lazım kesinlikle bi yol gösterin lütfen :(
-
Beyler hayat memat meselesi çok önemli :D
-
abi harddiske hiçbirşey yazma... easy recovery diyecegim ama onu siktir et. GetDataBack diye program var. indir kur.
dosya sistemine göre bir program bu. fatsa fatı indir ntfs se ntfs i indir. aman dikkat et. ben bi arkadasımın 55gb yedegini silmiştim. easy recovery filan kullandım. gerci onun tam sürümünü kullanamadım. ama bu getdataback ile kurtarmıstım verileri. hadi kolay gele.
bi ihtiyacın olursa msndeyim.
-
Eyw. beyler :) biriniz önermiş öbürünüz link vermiş ben indiriyom biride gelir hani bana hani bana yapar şimdi :D recover my filesla 1-2 gün açık kalması gerekcek gibi duruyo pcnin,ama kurtarılcak dosyanın önizlemesi fln gösteriyo.şimdi get data back deniyicem bide sağolun :)
-
Ya herşey iyi güzel,acaip hızlı çalışıyo, kurtarıyoda ama boktan kurtarıyo...Şöyle anlatayım; kadının başının yerinde adamın şeyini koyupta kurtarıyo :D yani kodlar karışmış ve eksik olmuş fln çok boktan olmuş,doğru dürüst bi kurtarıcı yokmu?Bu buluyo ama tam kurtaramıyo maalesef :(