folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Date Base Indırmek Yardım Bılen Gelksın Acıl

Date Base Indırmek Yardım Bılen Gelksın Acıl

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AL1
    AL1's avatar
    Erkek

Sitelerib  DB LERINI ındırıe n  program varmı

yada main.mdb.download  gıbı bısı varmı daha desık

Görev Büyük SeY Yapmak Degildir,Gerekeni Yapmaktır.!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek

dbnin linkini biliyorsan yaz adres çubuğuna zaten farklı kaydet penceresi açılıyor veya flashget varsa onunla indirebilirsin...

eğer bir sitenin db'sini bulup indiren program varmı diyorsan yok öle birşey...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AL1
    AL1's avatar
    Erkek

dun msn de  mavi  dıye  bır adam  sordum  muhendıslık bır sıte verdım domain dlx    galıba

bun db sını  nasl  alırım dedım

bana sonuna main.mdb.download  yaz  dedı    yazdım ındırdım db lerını  bana her sıtede olmaz dedı   uzantılarına bakman lazım dedı ona gore dedı bende  tamam dedım sıteyı kaydetmedım unuttum acaba  yanlısmı yapıyorum ole bır program yoksa nasıl hacklıyor varsa bız nasıl bılmıyoruz  varsa bırı bılen varsa soylesın paylasalım bılgılerınızı

Görev Büyük SeY Yapmak Degildir,Gerekeni Yapmaktır.!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXoR_CIST
    eXoR_CIST's avatar
    Erkek

dbhunter diye bir program vardı. www.imhabirligi.com adminleri tarafından geliştirilmişti yanlış hatırlamıyorsam, sitesine bir göz atın..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hackcyber
    Hackcyber's avatar
    Erkek
    Programin ful calisanini teamda bazi kisilere vermisler ama kimseyle paylasim olmadi. Mantigi ozamanlar icin güzeldi bence neden derseniz tam serverlarin güvenligi alinmamis dönemdi %90 mdb leri cala biliyordu. Tabi hepsi gecti gitti.
Toplam Hit: 1659 Toplam Mesaj: 5