Dava Açabilirmiyim Acaba
-
Bu gün bir üniversiteden bana mektup geldi gel bizim okula kaydol diye.Normal karşıladım her sene geliyordu birde baktım ki bu vatandaşlar benim öss puanlarımı okulumu mezun durumumu bile öğrenmişler arkaya listelemişler ve bu puanla bizim okulda bunlara kaydolabilirsiniz demişler.
Şimdi nasıl iştir bu?Ben bilgilerimi kimse ile paylaşmadım adamlar resmen benim tckimliğim ile iş götürüyor.
Yokmu bunun hukuki bir karşılığı acayip nevrim döndü dava açma hakkım var mıdır yokmudur hukukçu müridler bilgilendirirse sevinirim.
-
Dershanelere felan kaydolunca tc ni felan alıyolar.e sonra herkes ordan burdan birbirirne verek havuz oluşturuyo..ünilerde alıyo bunları ? e sorgulama ekranı sadece tc girip puan öğreniyosun ?
Önce ösym ye dava açmalısın :D
-
hiç uğraşma derim. hea uğraşırım param ve zamanım bol diyosan avrupa insanhakları mahkemesine kadar gider bu iş :D
-
össye hazırlanırken gittiğim dershanenin cemaatle işi yok ama bana izmirde cemaat yurdunun mektupu geldi bağlantıyı çözemedim
-
Benim verdiğim tcyi nasıl dağıtır ya emsali filan yokmudur ki acaba asabım bozuldu
-
banada geldi o kültür üni miydi öyle bişeydi. en iyisi sallamak hocam takma bile
-
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
Benim verdiğim tcyi nasıl dağıtır ya emsali filan yokmudur ki acaba asabım bozuldu
-----------------------------
okuduğun lise vermiş sanırım onlara liste gidiyor okulundan kimkaçıncı olmuşkimne kazanmış diye onlarda verebilirler
Toplam Hit: 2077 Toplam Mesaj: 7