folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder David Copperfield Ama Bu Nasil Oluyor?

David Copperfield Ama Bu Nasil Oluyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

David Copperfield.eyvallah herif bizden bi kalem ileride.Ama bu slayttaki ufak olayi nasil yapiyo sabaha kadar bu takildi kafama ama cozemedim.kusura bakmayin onceden konu acildiysada bilgim yok amam merakim artti?

http://rapidshare.com/files/84946228/David_Copperfield.ppt

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek
    kağıt oyunumu bu? eğer oysa başta gösterdiği kağıtlarn hiçbiri en sonda yok. neyi tutarsan tut sonda çıkmıcak zaten :))

korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yaa hoca sabaha kadar bunu mu düşündün :) sorsana bana bende yapıodum gösteride mantığı şu en başta sinek ve karoları gösterio sen birini seçiyorsun ikinci seride sana aynı kartların maça ve kupası'sını gösterio ama bir kart eksik olarak sende senin kartını bulduğunu sanıon :)

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Ben de cozdum resimleri tek tek printledim benim sectigim kagidin yerine baska kagit koyuyo ornek ben macakizi tutuyorum macakizi yerine karo ve sinek kizinida suruyo.bu arada ben ben tuttugum kagidi goremeyince bunu ilistrusyon saniyorum.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek
    :D:D:D bastaki kagıtlarla sondakılerin ilgisi yok :D:D baska seyler düşün bence bu kadar yorma kendini :D:D:D

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

bende criss angel in yaptıklarını anlamıyorum.birisi açılık getirsin : l

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
Toplam Hit: 1109 Toplam Mesaj: 6