Dazer 2 Sıfır Satılık [ 50 TL ]
-

50 Tl. ye satıyorum. direk almanya dan geldi orjinaldir. iki müşterim vardı birini verdim diğeri almaktan vazgeçti elimde kalınca bende uygun fiyata satıyorum. düşünen olursa pm atsın.
-
Bu arada yazmayı unutmuşum. Türkiye içi her yere Kargo da ücretsiz. Yani kargo parası ödemeyecek ürünü alan.
-
aynı ürüne ait yorumlar satışına yardımcı olur belki bu arada ürün köpeklerden korunma cihazıdır arkadaş belirtmemiş bilmeyenler için
Köpek sıkıntısına son. Ürünü arkadaşımdan alarak 10 gün kadar denedim. Sabah çok erken çıktığım için köpek sürüleri ile karşılaşabiliyorum. Ürünü kullanır kullanmaz etkisini gösterdi. Köpek sürüleri ortadan kayboldu.:) Nihayet karşıma 2 3 köpeklik bir grup çıktığında aletin etkisini anladım, düğmeye basınca fişek gibi ortadan kayboldular. bende hemen siparişimi verdim.Yalnız şansınıza sağır köpek çıkarsa yandınız.:) Ayrıca alet uyuz miskin köpeklerde daha az etkili onlar hiç umursamıyor bile ama zaten size zararlarıda olmaz.
bence iyi
Ürün gerçekden işe yarıyor bence.ama unutmamak lazım ki bazı hayvanların işitme duyusu zayıf olabiliyor.Kediler çok uzak mesafeden bile sesi duyup hemen aranıyorlar fakat korkma tepkisi göstermiyorlar.Köpeklerde denedim.3 köpek yanyana duruyordu.Birkaç sefer butona bastım hepsi yerinden zıplayarak uzaklaştı.Farklı (tahminim yaşlı bir hayvandı) bir köpekde denedim , umurunda olmadı.yani cihaza gübvenip her hayvana kafa tutmamak gerekir diye düşünüyorum.Köpek korkusu olanlara kesinlikle tavsiye ederim
cihaz görevini tam yaptı İlk deneme biri sokak diğeri tasmalı köpekte oldu , 5 m den çalıştırdığımda köpeklerden birinin ayakları karıştı deparla kaçtı , diğeri daha az tepki ile kaçtı. cihaz görevini net yapmıştır ,rahat alınır
Tek kelime ile mükemmel Arkadaşlar daha önce almıştım ama çok sevdiğim bir arkadaşım benden isteyince ihtiyaç duydum ve aynısından bir adet daha aldım.Köpek fobisini bu cihaz ile yeneceksiniz yanınızda olduğu müddetçe rahat olun bana bir köpek sürüsü saldırdı bu cihaz sayesinde hiç biri bana yaklaşamadı...Ama saldırgan olmayan köpeklere lütfen kullanmayın çünkü aptallaşıyo zavallılar...
idare eder ben alalı 3-4 ay oldu çok güzel ve eylenceli bir alet yalnız uyuz,yaşlı ve sağır hayvanlarda fazla etki göstermiyor genç saldırgan ve vahşi hayvanlarda gayet güçlü bir etki gösteriyor kedi köpek fark etmiyor -
nasıl çalışıyorki bu?
birşey mi püskürtüyor napıyor merak ettim.
-
ilginç la. aslında almayı düşünüyorum ciddi ciddi bizim burada çok köpek sahibi insan var. eğlenceli olur :)
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------nasıl çalışıyorki bu?
birşey mi püskürtüyor napıyor merak ettim.
-----------------------------büyük ihtimal köpeklerin duyabileceği frekansta rahatsız edici ses dalgaları yayıyor :)
-
PanxeR rumuzlu arkadaş güzel yorumlar yakalamış zaten.
bu arada dazer köpek savar olarak geçiyor. köpeklerde kullanılması Almanya da yasaklandı hayvan severler tarafından baskı görüyor çünkü. Dazer I vardı sonra Dazer II çıktı piyasaya.
Kullanımı için cihaz üzerinde bir adet düğme var. ona tıkladığınızda bir ince şekilde köpklerin rahatsız olacağı bir ses dalgası çıkarıyor. 7 metreden daha etkili oldğu söyleniliyor ama bazen daha uzak mesafelerdende etkilii. Tabi bazı köpeklerde de hiç etkili olmayabiliyor.
İçerisinde bir adet kalın pil mevcut. Sinyal pilin gücüne göre etkisini arttırdığını düşünüyorum. zamanım olmadı ama bir ara içerisindeki pile ilave ek piller bağlantı yapıp sinyalin gücünü ikiye yada daha fazlaya katlıyacam etki görmeyen hayvanlarda da bu sayede etki sağlamayı düşünüyorum.zaten paylaşırım sonucu unutmazsam.
cihazı aldınız. çıktınız piyasaya ve köpek aramaya başladınız. diyelim ki zar zor akşama kadar bir köpek denk geldi. cihazı tuttunuz köpeğe ama köpek hiç etki göstermedi diyelim. cihaz da sorun mu var diye düşündünüz. Cihazın sorunsuz çalıştığını şu şekilde anlıyoruz. üzerindeki Tuşa bastığımızda bir adet kırmızı ışık yanıyor. Işığın her düğmesine bastığımızda yanıyor olması lazım.
Birde kulağımıza 10 - 15 cm cihazı yaklaştırıyoruz ve kulağımıza doğru cihazı çalıştırıyoruz. Kulağımıza köpeklerin algıladıkları sesi bizlerde zayıf şekilde de olsa duyabiliyoruz. o sesi duyuyorsak cihaz da sorun yok demektir.