Ddos Biraz Lamerliğe Kaçmıyor Mu ?
-
Günümüzde DDOS un önüne geçilemiyor.Peki bu DDOS yapmak biraz lamerliğe kaçmıyor mu ?Uğraşma yok.Yaz site adını ,bas Start a a.q. Site çöksün.
Bu bence lamerliğin alası sizce ? ;)
-
Removed...
-
hugo bunu yazdı:
Günümüzde DDOS un önüne geçilemiyor.Peki bu DDOS yapmak biraz lamerliğe kaçmıyor mu ?Uğraşma yok.Yaz site adını ,bas Start a a.q. Site çöksün.
Bu bence lamerliğin alası sizce ? ;)
Username: hugo
ID: 22830
İsim: hugo
Soyad: sarr
Medeni Hali:
Ülke: Türkiyebu yaşta sen hangi yöntemi kullanıyosun?
-
yasla ne alakasi var.
eleman dogru bir konuya deginmis.
msn de 10 adami toplayip hadi millet site hacklicez diyip sonra denyolari calistirip sitelere saldirmak lamerlik degilde nedir?
:) -
yaşla ne alakası va..ruslarda 10 yaşında piyasayı sken adamlar var.biraz lamerlik oluyor tabi.bazılrı ddos yapıp kendini bişiy sanıyor
-
Belirli bir amaç uğruna her yol mübah sayılabilir.
-
DD0S kesinlikle lame bi yöntem bile değildir.Bir şey kırdığın bir yere erişimin yok ama dersen ki ben remote/local bir exploit ile dos yapıyorum o da console kiddylik oluyor yani yapılışa bağlı her halde.Ama CW'nin bir zamanlar Tahrip.Com'a yaptığı gibi bir d0s yöntemi kabul edilemez.
Nedir bu yöntem ?
Doktoray denen lamzor MSN'e adam toplar bir program dağıtır ve o adamlar tahrip.com'a saldırır.Sayfa görüntülenemiyor yazısı kısa süreliğine çıktığında çocukça bir sevinç yaşanır 5 dakika sonra siteye bakıldığında her şey normaldir.Ve yaptıklarının boş olduğunu anlayan Doktorayın topladığı adamlar yavaş yavaş msn'i terk eder.Doktoray ısrarlıdır saldırıya devam eder ama bir süre sonra Lanet olsun deyip her şeyi boş verir.
İşte bu yöntem Lamerce bile değildir. :))))))))))
Ama dos başlı başına bir hack girişimi değildir çünkü her hangi bir şeye ulaşamazsınız ama dos saldırısına uğrayan adama göre bu bir hacktir (firmalar için konuşuyorum) çünkü bilgi akışı durdurulmuştur :)
-
Güzel açıkladın.Bu kadar mı cvp ? :s
-
ddos atmakda lamerlikdir, ddos yemekde lamerlikdir.
-
o zaman sız yapmayın bıraderler hackerlık yapında gorelım bızde