Ddos Çekkerken Paket Büyüklüğü Nasıl Fark Yaratır?
-
slm arkadaşlar. Aklıma takılan bi soru var
şimdi
ping ip -t -l komutunu kullanıyorum genelde. msla bazı şeyleri ezbere yapıyordum büyük paketler gönderiyorum örneğin
ping ip -t -l 21000 gibi ancak bugün youtubede gezerken bir video izledim orda yabancının biri şöle bir acıklama yazmıs.
videoda bi cocuk 20.000 lik packler gönderiodu çocun söylediği
"Bu pek bişi yapmaz çünkü windows her saniye ping gönderildiğinden emin oluyor.Bu yüzden eger şunu kullanırsan ping [ip] -t -l 128
daha iyi olur tabiki bunu bat dosyası yapıp bikaç kez calıştırmak koşuluyla"
şimdi sorularım bunlar
1)bu kişi neden böle sölemiş olabilir ne kastetti
2) büyük paket göndermekle kücük paket göndeme arasında ne fark var?
3) ping atmak bandswich yani trafik yermi büyük pakette dahamı çok yer?
yani 15000 lik 2 bat dosyası çalıştırmakmı iyi yoksa 128 lik 100 tanemi
yorumlarınız icin binlerce tşkler
-
vaybe hala ping gönderenler varmış demek :| hoca 10larca ddos programı var(denyoda eskidi script olması çok çok büyük bir artık ancak scripte gerek duymadan direk saldırı istiyorsna booterlara bak.) booter bul bitane. 1 gbit bağlantıdan ddos çekiyor onlar. sorunun cevabınıda bilmiyorum.
-
ikiside hiç bir işe yaramaz. ddos dediğin zaten anında binlerce istek yollamak yani senin 100bin tane bat dosyası çalıştırman laızm.
fuzuli makinanı yorma
-
Cevap veren arkadaşlar haklı. Ping ile günümüz sistemlerini netten düşürmek, loada sokmak çok zor. Ancak soruna yanıt vereyim. Ping, hedef makinenin varlığını doğrulamak; aradaki iletişim süresini ölçmek için kullanılan ve cevap gerektiren bir protokol. Windows'ta normal bir ping gönderdiğinizde karşı makine pong yanıtı verir. Windows'ta protokol headerlarını kaldırmak neredeyse imkansızdır. Örneğin proxy kullanmadan başka ip adresi göstermenin düz olarak bir yolu yok.
Profesyonel ddos saldırıları farklı ipler üzerinden belirlenen protokoller ile yapılır. Örneğin; udp, http get/post, syn flood, session flood vb. bunların gücü hat gücüyle ve eldeki zombie/proxy sayısıyla ilgilidir.
-
ddos ile ugrasmak istiyorsan
irc sunucun olucak
c++ sdk bilgin olucak botnet kurup ddos atacan saga sola :)
ha bu arada tabi Bot source si lazım :)
-
bence sen bitane 100000000000000 lık birşey gönder