Ddos İp Attack

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    davutkerim86
    davutkerim86's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim ancak 3-4 yıldır siteyi takip ediyorum.Son 2 yıldır bir olaya merak saldım.Bir cok site araştırdım uğraştım ancak bir sonuca ulaşamadım.Bide sizinle paylaşayım dedim.Bundan 1 yıl önce mircte takılırken bir elamanla dalaşa girdik.Daha sonra küfürleşmeye gitti ... birazdan kesecem baglantını dedi.Bende herzamanki lamerlerden sandım kes bakalım dedim... 10 saniye sonra bi baktım modemin ışık yanıp sönüyor.Firewall baktım ndstudio.sys ye deli gibi paket gönderiliyor firewall hepsini blok etmeye calışıyor ve bu yüzden modem resetleniyor.20 dakka ne yaptıysam baglanaamdım.Ip'imi değiştim yine baglanamadım.Baglantım kablo net ancak Ip değişmeyi biliyorum.1 saat uraştım açılmadı baglantı.Kablonet merkezi aradım sinyaliniz kayboluyor dedi burdan bir şey yapamayaz dediler.Bir dakikada 1500-1600 tane attack geldi farklı Ip lerden.Daha sonra baglantım tekrar açıldı.Mirce tekrar baglandım elaman dedi ki biraz dur burda şimdi yine kesecem dedi.Mirc proxy ile baglanmıştım Ipimide değişmiştim .Tekrar yap dedim bi baktım yine gitti baglantı.Bir cok site araştırdım nasıl yapılabilir diye bir cok program denedim olmadı.Böyle bişi gecmiyor.Cogu site yapılamaz dedi.Trojan vardır dediler pc'de.Ama pc temiz.8 yıllık pc kullanıcısıyım pc'nin temiz olduguna eminim.Sonradan DDOS IP ATTACK oldgunu söylediler.Dos 5.0.0 ile yapıldıgını söylediler.Iraklı bir hackerden programı aldım ancak böyle bir şey söz konusu değil programla ? icinizde bu konuda beni aydınlatacak biri varmı ? Bu elaman hangi programla veya neyle kesti baglantımı ?

düdük calmadigi sürece oyun bitmez
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zoom8
    zoom8's avatar
    Erkek
    Bence varya adam iskoyu çağırdı. ahah şaka bir yana msndekilere söylemiştir durumu 10 kişi flood çekse iş biter :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    davutkerim86
    davutkerim86's avatar
    Erkek
    ne tür bir flood bu biraz bahsedermisin ? ping of death mi diyon ? ping ip -l 65550 olayı mı ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    davutkerim86 bunu yazdı:
    -----------------------------
    ne tür bir flood bu biraz bahsedermisin ? ping of death mi diyon ? ping ip -l 65550 olayı mı ?
    -----------------------------
    en mantıklısı o gibime geliyo hatta 1 adet hızlı bi datacentte server varsa adamın elince olay tamam

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    davutkerim86
    davutkerim86's avatar
    Erkek

varmı program isimleri bildiğin bunu yapabileceğim.benimde var msnde 20-30 kişi :D  ping fln deniyoz ama kimse düşmüyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zoom8
    zoom8's avatar
    Erkek
    Programa aslında gerek yok yani basit bir script bile yapılabilirr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    ya holy şu servicedeki ping olayının paket boyutunu biz ayarlaya bilsek ya bea :)

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    davutkerim86
    davutkerim86's avatar
    Erkek
    mesala nasıl bir script biraz açıklayacak olan varmı.dediğim mantık üzerine mi yani ip ye aşırı derecede paket göndererk mi ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    aslına bakarsan DDoS u tam olarak önlemenin yolu da yok.IDS,firewall vb önlemlerden geçiyor temel olarak.pcnde trojan olmadığına  eminim diyorsun ama yine de farklı uygulamalarla yine tarat.trojanlardan hariç rootkitler(application level trojan da deniyor) de bulunabilir sisteminde.bunlar kendilerini çok güzel saklamayı beceriyorlar.f-secure blacklightla tarat
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    farkli iplerden bu kadar buyuk saldiri yapmissa zombie olabilir, veya yuksek internet hizina sahiptir ayarlamistir 3-5 arkadasini saldirmistir.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 3776 Toplam Mesaj: 10