Ddos Ve Flood Koruma?
-
ben thrifirewall gibi bir program arıyorum ddos ve floddan korunmak için ole bir program sityorum saglam bir program varsa paylaşırsanız sevinirim simdiden tesekkur
-
kimsenin bilgisi yokumu ?
-
site icin ariyorsan ddos un veya flood un korumasi yok.
saglam bi host bulacaksin ddos korumasi olan ozel servis saglayicilari vardi. kiytiriktan firmalarda bulunmaz
reneye bi danis
-
ama c++ ile kendim yazabilirim deme güzel bi sistem
edüt= bide site ici degil server bana ait
-
arkinfes bunu yazdı:
-----------------------------ama c++ ile kendim yazabilirim deme güzel bi sistem
edüt= bide site ici degil server bana ait
-----------------------------
C++ ile, PHP ile, ASP ile, C# ile, ASPx ile vs...
Yazabilirsin, ama koruyamazsın.
Yani antivirus kullanmak gibi,
Evet, antivirus seni bazı tehlikelerden korur.
Hayır, antivirus kullanmak güvenliğini garantilemez.
Yani bir adam siteni 100 kere ziyaret ettiğinde atıyorum 1mbit lik trafik yaratsın
Bunun saldırı mı yoksa gerçekten bir trafik mi anlaman mümkün değil.
Yani bir adam çılgınlar gibi sitene girip resim indirip, sonra silip tekrar girebilir.
Bunu da proxy ile destekleyebilir.
Ki bunun önüne geçmen de mümkün değil gibi...
Ama hani sadece Türk IP aralığını kabul edersen, proxylerin çoğu yurtdışında olduğundan
Saldırıların kısmen önüne geçersin.
Ama bu da yurtdışından bağlantı işini baltalar.
(Gerçi Türk proxy yok mu, var tabiiki...)
Yani özet, bununla yaşamaya alışmak lazım.
Ama bu konuda Rene'nin çok fazla derdi olduğu için (Bir dönem gigabitlerce saldırı geliyormuş)
Onun bulduğu çözümler vardır heralde.
Deca'ya da danışabilirsin.
-
işte rene acıkladıya tahrifirewall yazılmıs tahribat icin ozel rene abi bi baksna buraya
-
bazı firewall var server'a dos atak çekildiği zaman yönlendirip koruyabiliyor ancak bunlar genellikle donanımsal firewaller belki yazilimsal da vardır tam olarak araştırmadım, gelişen teknoloji ile her şey mümkün. Ancak basit olarak bir sitenin Dos ataktan korunması mümkün değil, tabii ki hedefe ve düzgün bir saldırı ise.
-
Piyasadaki en başarılı çözümlerden biri:
http://www.cisco.com/en/US/prod/collateral/vpndevc/ps5879/ps6264/ps5888/product_data_sheet0900aecd800fa55e.html