Deadpool - Zamunda Torrent-
-
Merhaba arkadaşlar 2 gündür oynuyorum şu oyunu acayip komik gülmekten karşımdakileri kaç kere vuramadım harika animasyonlar hareketler diyaloglar ne ararsanız var kimi yerlerindede delirtti beni çok zordu :D Bir de oyun olarak tek zorluğu kayıt sistemi ve tuş sistemi dandik.Ama böyle bu kadar iyi ve komik oyun oynadığımı hiç hatırlamıyorum.Herkese tavsiyemdir.
Burdan indirin : http://s3.dosya.tc/server7/lYzEgW/deadpool_1_.torrent.html
Screens:

-
serious sam i andırdı sanki resimler
-
Bende oynuyorum bikaç gündür.Kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar :)
-
deadpool , marvel in en iyi daşşak geçen karakteridir . spiderman ı filan en iyi zannedenler yanılır . hatta bence marvel in da son kozudur . günün birinde spiderman lar hulklar demir adamlar thor lar kaptan amaerikalar halkı sıkınca . deadpool u film yaparlar ozaman görürsünüz cümbüşü. ayrıca sanırım. wolverine de deadpool vardı . uçakta çok konuş an adam deadpool du heralde tam hatırlayamadım .
-
Buda indirmeden önce bakmak isteyenlere kolaylık olsun
Deadpool System Requirements
Minimum system requirements
OS: Windows® XP / Windows Vista® / Windows® 7 / Windows® 8
Processor: Intel Core 2 Duo E8200 @ 2.66 GHz or AMD Phenom X3 8750 processor or better
Memory: 2GB RAM
Graphics: GeForce 8800 GT series with 512 MB RAM or ATI Radeon HD4850 with 512MB RAM or better
DirectX®: DirectX® 9.0c or later
Hard Drive: 16 GB free hard drive space
Internet: Internet connection required for activation.Recommended system requirements
OS: Windows® XP / Windows Vista® / Windows® 7 / Windows® 8
Processor: Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Phenom 9850 Quad-Core processor or better
Memory: 4GB RAM
Graphics: GeForce GTS 450, Radeon HD 5770 512MB or better
DirectX®: DirectX® 9.0c or later
Hard Drive: 16 GB free hard drive space
Internet: Internet connection required for activation. -
10mb/s ile indi vay amnk ne güzel torrentmiş
-
tuş kombinasyonları nasıl ?
diğer oyunlara göre çok farklıysa bulaşmaya değmez.
mouse kontrolu var sanırım ?
-
ulan bu deadpool nerden tanıdık geliyor ya :/
galiba ultimate alliance 4'te vardı.
angelofhope tarafından 29/Haz/13 15:40 tarihinde düzenlenmiştir -
salihcan38 bunu yazdı
deadpool , marvel in en iyi daşşak geçen karakteridir . spiderman ı filan en iyi zannedenler yanılır . hatta bence marvel in da son kozudur . günün birinde spiderman lar hulklar demir adamlar thor lar kaptan amaerikalar halkı sıkınca . deadpool u film yaparlar ozaman görürsünüz cümbüşü. ayrıca sanırım. wolverine de deadpool vardı . uçakta çok konuş an adam deadpool du heralde tam hatırlayamadım .
aynen aynen :D direk kılıçlar benim dedi zaten.

çok konuşuyo diye ağzını kapattılar :D

-
BarisYigit bunu yazdısalihcan38 bunu yazdı
aynen aynen :D direk kılıçlar benim dedi zaten.

çok konuşuyo diye ağzını kapattılar :D

x-men wolverine filminde miydi bu sahne ? hiç hatırlamıyorum baştan izliyim la en iyisi
-
4th wall ı gecen tek adamdır komedidir.Her oyunda güldürür
http://www.youtube.com/watch?v=1axvj9vs1Xg