folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Deal Extreme - Küçük Bi Çeviri

Deal Extreme - Küçük Bi Çeviri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek

Bi ürün vardı gelmedi mail attım falan google translate den çevire çevire.gelen cevpa bu ama çevirerek pek bişey anlamadım.yardımcı olurmusunuz :)

--------

So sorry we can't. Since your DX account is consistent with your paypal account, you need to made a new order by yourself.Oherwise the refund may issue to other paypal account.

If you don't want to make new order, it's ok. As this is the Overdue Refund, it taks some time to issue the refund back to you. We need to contact the paypal to fulfill the refund ,and it will take about 15 working days to issue to your account.

Plz tell us which one you prefer.

Regards,
    Keren

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

olmaz yapamayız demişler ne dediysen artık adamlara :p 

dx hesabın ile pp hesabın aynı olması lazım heralde para iadesi olması için.. gerisi biraz zorlaşmış anlamadım :D ama öyle olumsuz bişey dememiş :D

fal bakıyomuşum gibi oldu biraz ama benden bukadar :)

Altan naptın oğlum :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bidon
    bidon's avatar
    Erkek

özür dileriz yapamayız, pp hesabın dx hesabınla bağlantılı oldugu sürece, kendi başınıza siperiş verin. aksi taktirde geri ödeme sorunu olabilir (diğer pp hesabına para gidebilir anladım). eğer yeni bir sipariş vermek istemiyorsanız, sorun yok. bu zamanı geçmiş bir geri ödeme oldugu sürece, size geri ödeme yapmamız biraz zaman alır. size geri ödeme işlemi yapabilmemiz için ppl ile temasa geçmeliyiz ve size ödemeye yapmamız 15 gün sürer.

Lütfen kararınızı  bize bildirin

saygılar
    keren

çeviri notu: hocam bu elemanın anadili ingilizce değil yada çok  az biliyor "issue" kelimesini hiç bu anlamda kullananı görmemiştim. Aynı sebepten çok ikileme düştüm tam sorunu bilmediğim içinde havada kalıyor. umarım işine yaramışımdır.  ilk satırda kendi pp hesabınızı kullanın diyor başka hesap kullanmayın geri ödemede sorun oluyor diyor.

Because none of us are as cruel as all of us.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek

Teşekkür ederim arkadaşlar :)

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

bidon bunu yazdı:
    -----------------------------

özür dileriz yapamayız, pp hesabın dx hesabınla bağlantılı oldugu sürece, kendi başınıza siperiş verin. aksi taktirde geri ödeme sorunu olabilir (diğer pp hesabına para gidebilir anladım). eğer yeni bir sipariş vermek istemiyorsanız, sorun yok. bu zamanı geçmiş bir geri ödeme oldugu sürece, size geri ödeme yapmamız biraz zaman alır. size geri ödeme işlemi yapabilmemiz için ppl ile temasa geçmeliyiz ve size ödemeye yapmamız 15 gün sürer.

Lütfen kararınızı  bize bildirin

saygılar
    keren

çeviri notu: hocam bu elemanın anadili ingilizce değil yada çok  az biliyor "issue" kelimesini hiç bu anlamda kullananı görmemiştim. Aynı sebepten çok ikileme düştüm tam sorunu bilmediğim içinde havada kalıyor. umarım işine yaramışımdır.  ilk satırda kendi pp hesabınızı kullanın diyor başka hesap kullanmayın geri ödemede sorun oluyor diyor.

-----------------------------

bu bir hong kong firmasi, burdakilerin bir cogu icin ingilizce ikinci dil. Ancak burda issue dogru kullanilmis.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Atar yapmışlar hacı sana.

Toplam Hit: 886 Toplam Mesaj: 6