Deal'de 10.06 Dolarlık Alışveriş Yapabilecek Var Mı ?
-
müridler 2-3 parça bişi beğendim deal'de am ne pp var bende ne de kredi kartı yardımcı olabilecek var mı karşılığını ister para olarak atarım ister kontur olarak
ayrıca birşey sormak istiyorum ayın 6.sında üni'ye gitcem ev adresi versem bu tarihe kadar gelir mi ?
-
Ayın 12 sinde sipariş verdim bugün kargoya verildi sen düşün artık ne zaman geceğini.
-
Ali o güncellenme tarihi, 4-5 gün önce yollanmıştır o.. Geldiğinde paketin üstünde görürsün.. Dostum sen de 15$ ın üstünde alış veriş yap, yoksa tamamen şansa bağlı olur pakedin gelmesi, üstüne çıkınca sana takip no(tracking number) veriyorlar böylece kaybolma ihtimali %1e düşer :) bu arada yardımcı olamıyorum daha fazla çünkü limitim eksilerde ve kabul etceğini sanmam...
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------
Ali o güncellenme tarihi, 4-5 gün önce yollanmıştır o.. Geldiğinde paketin üstünde görürsün.. Dostum sen de 15$ ın üstünde alış veriş yap, yoksa tamamen şansa bağlı olur pakedin gelmesi, üstüne çıkınca sana takip no(tracking number) veriyorlar böylece kaybolma ihtimali %1e düşer :) bu arada yardımcı olamıyorum daha fazla çünkü limitim eksilerde ve kabul etceğini sanmam...
-----------------------------teşekkürler hocam 15$ alırız da alacak biri çıkarsa eğer
-
alli bunu yazdı:
Ayın 12 sinde sipariş verdim bugün kargoya verildi sen düşün artık ne zaman geceğini.
-----------------------------ben 6'sında verdim günlerden beri paketleme aşamasında.
-
paypal türkiyeden yurtdışına kredi kartı harici ödemeleri kapatmış sanırım. bugün ebayden alamadım bişey. illa kredi kartı istiyo.
bilen var mı? -
yukarı
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
paypal türkiyeden yurtdışına kredi kartı harici ödemeleri kapatmış sanırım. bugün ebayden alamadım bişey. illa kredi kartı istiyo.
bilen var mı?
kredi kartı olmadan paypalden hesap acilmiyor zaten aktif olmuyor. paypalden alışveriş yapsan adres paypal hesaba geliyor.onu nasil halledeceksin -
bilen var mı?---------------------------------------------------
Evet dostlar o iş bitti paypal Türkiye ayağı açıldı tam olarak Türk maliyesi işin içine girdi. Türkiye den yurtdışına paypal dan yaptığınız alış-verişlerde dahi bakiyedeki hesabı kullanamazsınız bağlı olan kredi kartından çekerek alabiliyorsunuz.Yurtdışı paypal hesabına bile para çıkışı sadece karttan bakiyeden gönderemiyoruz artık. Yurtdışı onaylı paypal çok değerli şu anda.