Dealextrem.Com Hakkında
-
dealextrem.com hakkında şimdiye kadar burda birçok konu açıldı tartışıldı. bazı arkadaşlar ürünlerinin gelmediğinden şikayetçilerdi. başımdan geçen ve bugun sonuçlanan bir olayı sizlere anlatmak istiyorum.
16/04/2010 tarihinde sennheiser cx-55 kulaklık siparişi verdim. ürünün fiyatı 12.95 dolar. siparişin gelmemesi üzerine 16/05/2010 tarihinde ürünün gelmediğine dair bir ticket attım. 17/05/2010 tarihinde müşteri temsilcisi bana bir mesaj bırakmış. mesajı aynen aktarıyorum
Sevgili Remzi
Teslimatta geçikme olduğu için özür dilerim. Biz 18/04/2010 19:25:33 de siparişinizi gönderdik.
UPS, Fedex, TNT, DHL ve EMS, Airmail ve Kayıtlı Airmail gibi kurye hizmetleri Hong Kong Post ile gönderilir. Hong Kong Post bu hizmetler için teslimat süresini garanti etmez. Deneyimlerimize göre tahmini teslim süresi (Hong Kong ve ülkenizdeki resmi tatiller hariç yani Pazartes-Cuma) 14-21 iş günüdür.
Bu arada aşağıdaki teslimat adresinizi teyit ediniz. Mümkünse yerel postanede sizin adınıza bir posta olup olmadığını kontrol edin ve bize bildirin.
Remzi ***
Adresim yazılı :D
Sabrınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
Jenny
Tabi ben bu mesajın mail adresime geleceğini tahmin ediyordum ki unutup gitmişim süre zarfında. Jenny adındaki çalışan cevap vermeme rağmen ticketi kapatmamış. Cevap vermem bayağı bir uzun sürdü :D 05/04/2011 tarihinde tesadüfen gezinirken ticketimi buldum ve bir cevap yazdım :D
Sevgili Jenny
18/04/2010 tarihinde gönderdiğinizi belirttiğiniz ürünün üzerinden tam 1 yıl geçti. Ancak hala teslim edilmedi. Yerel posta ofisi ile görüştüm. Ancak son 1 yıl içerisinde yurt dışından adıma gönderilmiş bir posta gözükmemekte.
Sanırım bu üründen ümidi kesmeliyim. tek dileğim diğer ürünlerde de böyle bir sıkıntının yaşanmaması. Şuana kadar firmanızdan 6 siparişte bulundum. Bunlardan üçü teslim edildi. 1 tanesi kayıp kalan 2 tanesi de beklemede. Firmanızdan, ürünlerinizden ve fiyatlarınızdan memnunum. Başka bir sorunla karşılaşmamayı umuyorum.
İyi Çalışmalar...
Ticketin açılmasının üstünden bir yıldan fazla zaman geçmiş. ancak jenny adındaki çalışan 06/04/2011 tarihinde hemen cevap verdi :D
Sevgili Remzi
Tamam, bu durumda kayıp olan ürününüz en kısa zamanda tekrar gönderilecektir.
Sevk edilmesini bekleyin. E-mail yoluyla size sevkiyat bilgilerini göndereceğiz.
Bizimle ilgili başka sorunlarınız varsa, temasa geçmekten çekinmeyin.
Biz sizlere hizmet için bekliyoruz. Vermiş olduğum hizmeti oylarsanız memnun olurum.
Saygılarımızla
Jenny
ürünün siparişinin üstünden 1 yıldan fazla süre geçmiş ancak bugun baktım ürün tekrar siparişe alınmış paketleme bölümüne ulaşmış. Kayıp olan ürünlerinizde, eksik ürünlerde ticket açmanız durumunda hemen gönderiyorlar. hiçbir şekilde sizi zor durumda bırakmıyorlar. fiyatı ne olursa olsun. şuana kadar elime ulaşmış olan siparişlerin fiyatlarını da aşağıya yazıyorum. göreceksiniz ki fiyatına bakmaksızın her şeyi direk gönderiyorlar.
02/12/2009 tarihinde 17.30 dolarlık siparişim elime ulaştı.
18/12/2009 tarihinde 1.67 dolarlık siparişim elime ulaştı.
14/01/2010 tarihinde 3.58 dolarlık siparişim elime ulaştı.
16/04/2010 tarihinde 12.95 dolarlık siparişim kaybolmuştu. tekrar siparişi gönderiyorlar.
-
en son verdiğin sipariş gelmedi galiba?
-
Suana kadar siparis ettigim hersey elime ulasti assagi yukari 15-20 adet degisik urun.....
-
daha on dakika önce açtım paketi :} bugün gelmiş 3 ürün daha teşekkürler DX .}
-
bayyx1 bunu yazdı:
-----------------------------
en son verdiğin sipariş gelmedi galiba?
-----------------------------yok abi o değil