Dealextreme Gibi Bir Site Chinabuye.Com
-
-
Hocam www.aliexpress.com ve www.alibaba.com bunlarıda tavsiye ederim.Gold suplier satıcılardan alışveriş yaptığınız sürece sorun yaşamazsınız.Birde tabiki paypal kullanmalısınız.Bu sitede sağlammış teşekkürler.
-
Paypal ile ödeme kabul ediyormu bu site hocam.Bİrde alışveriş yaptın mı geliyor mu ? Dealextream gibi 20 günde falan mı geliyor..Bunları öğrenmeden alış veriş yapmamız lazım..
-
Şimdi moralimi bozdun hocam.Dealextream den aldığım 37 dolarlık saatin aynısı 28 dolarmış burda ..
http://www.chinabuye.com/4gb-hd-waterproof-spy-watch-camera-1280-x-960-30-fps
Kazıklandım mı nan ben :S
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
Şimdi moralimi bozdun hocam.Dealextream den aldığım 37 dolarlık saatin aynısı 28 dolarmış burda ..
http://www.chinabuye.com/4gb-hd-waterproof-spy-watch-camera-1280-x-960-30-fps
Kazıklandım mı nan ben :S
-----------------------------birazcık :)
-
CyberAngel bunu yazdı:
Paypal ile ödeme kabul ediyormu bu site hocam.Bİrde alışveriş yaptın mı geliyor mu ? Dealextream gibi 20 günde falan mı geliyor..Bunları öğrenmeden alış veriş yapmamız lazım..
-----------------------------bi tanıdık gps aldı bu siteden sorunsuz geldi...
-
nolanded bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Ne kadar sürede geldi ve ne aldı ? hocam
-
byeren bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Ne kadar sürede geldi ve ne aldı ? hocam
-----------------------------aynı postayi kullanıyor galiba honkong post air mail geliş süreleri 2 hafta bunların ortalama !-_-!