Dealextreme Hakkında Bir Soru [ Telefoncu Arkadaşlar ]
-
ya ben burdan telefon kasası siparişi vercem şimdi.
lakin merak ediyorum.
bu gelen kasa oturmazsa ne yapılabilir ?
çünkü çoğu telefoncu kasalara 70 lira diyor yan sanayi soruyorum o kasalar oturmuyor diyor.
ne kadar doğruluğu vardır ?_
edit:
kasa da bu
http://dx.com/p/designer-s-replacement-full-housing-case-for-nokia-c3-black-128009
-
kanka nbr :) Dimensions: 4.49 in x 2.28 in x 0.31 in (11.4 cm x 5.8 cm x 0.8 cm) ölcülerine sahipmiş bi kumpas filan al ölçü ver dikkatlice ona göre hesap et bende dx alişveriş yapmak istiyorum otan boktan birşeyler almak istiyorum hiç firsatim olmadi bu aralar kafamda var
-
AmoR bunu yazdı
kanka nbr :) Dimensions: 4.49 in x 2.28 in x 0.31 in (11.4 cm x 5.8 cm x 0.8 cm) ölcülerine sahipmiş bi kumpas filan al ölçü ver dikkatlice ona göre hesap et bende dx alişveriş yapmak istiyorum otan boktan birşeyler almak istiyorum hiç firsatim olmadi bu aralar kafamda var
çok şükür :D seni sormalı
abi güzel dedin evde bir kumpas bir de uzay gözlemi içn teleskop olcaktı :P
-
Yaklaşık 200 - 300 ürünü dealextreme'den aldım. Sorun yok.
-
banka kartı ile alışveriş mümkün mü acaba :))
-
banka kartı ile alamazsın hocu, kredi kartı lazım
aldığın şeyin yorumlarına bak orda kullananlar falan yazmıştır muhtemelen. ben ekran almıştım yorumlarda 1mm kalın diyodu bi şekilde oturturum diye aldım oturmadıydı (nokia e75 )
-
lalada bunu yazdı
banka kartı ile alamazsın hocu, kredi kartı lazım
aldığın şeyin yorumlarına bak orda kullananlar falan yazmıştır muhtemelen. ben ekran almıştım yorumlarda 1mm kalın diyodu bi şekilde oturturum diye aldım oturmadıydı (nokia e75 )
banka kartını onaylattım şuan ödeme bekliyor sipariş.
o nasıl oluyor peki ?
-
Hocam yourmlara baktım alanlar uyguğunu söylemiş. Yanlız tuşları transparan değilmi ondan tuşlara alttan vuran ışık çok fazla gözükmüyormuş.
-
hea ya alalim bende alcam kurallari neydi ya la bunun belli bi sinir var mi ne kadarlik alabiyoruz neler gümrükte takılır vs vs :D bayadir okumadim unutmusum he o zmana bulcan :D
AmoR tarafından 17/Şub/13 15:04 tarihinde düzenlenmiştir -
torpedo_XL bunu yazdı
Hocam yourmlara baktım alanlar uyguğunu söylemiş. Yanlız tuşları transparan değilmi ondan tuşlara alttan vuran ışık çok fazla gözükmüyormuş.
ben pek bulamadım siteyi yeni tanıyorum hocam bulamadım daha doğrusu yorumun için çok sağol bilgilendirdiğin için.
tuş takımı bende mevcut olanı kullanırım.
ya benim telefon darmadağın ekrandak i çiziklerden ekranı okuyamıyorum.
telefoncu 70 80 verıyor anca eder diyor birde.
telefonun içi tertemiz ama. kasayı değiştirip 120 e satmayı düşüncem. üzerinede para koyup cha cha alcam sorun burdan kaynaklanıyor :))
eyvallah sağolun. ödeme bekliyor şuan sipariş.
banka kartım internet bankacılıgına açık oldugu için sıkıntı çekmiyorum