folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Dealextreme Hakkında Bir Soru [ Telefoncu Arkadaşlar ]

Dealextreme Hakkında Bir Soru [ Telefoncu Arkadaşlar ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ya ben burdan telefon kasası siparişi vercem şimdi.

lakin merak ediyorum.

bu gelen kasa oturmazsa ne yapılabilir ?

çünkü çoğu telefoncu kasalara 70 lira diyor yan sanayi soruyorum o kasalar oturmuyor diyor.

ne kadar doğruluğu vardır ?_

edit:

kasa da bu

http://dx.com/p/designer-s-replacement-full-housing-case-for-nokia-c3-black-128009

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

kanka nbr :) Dimensions: 4.49 in x 2.28 in x 0.31 in (11.4 cm x 5.8 cm x 0.8 cm) ölcülerine sahipmiş bi kumpas filan al ölçü ver dikkatlice ona göre hesap et bende dx alişveriş yapmak istiyorum otan boktan birşeyler almak istiyorum hiç firsatim olmadi bu aralar kafamda var

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    AmoR bunu yazdı

kanka nbr :) Dimensions: 4.49 in x 2.28 in x 0.31 in (11.4 cm x 5.8 cm x 0.8 cm) ölcülerine sahipmiş bi kumpas filan al ölçü ver dikkatlice ona göre hesap et bende dx alişveriş yapmak istiyorum otan boktan birşeyler almak istiyorum hiç firsatim olmadi bu aralar kafamda var

çok şükür :D seni sormalı

abi güzel dedin evde bir kumpas bir de uzay gözlemi içn teleskop olcaktı :P

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek

Yaklaşık 200 - 300 ürünü dealextreme'den aldım. Sorun yok.

0100111001100101001000000110111101101100011001000111010100111111
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

banka kartı ile alışveriş mümkün mü acaba :))

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

banka kartı ile alamazsın hocu, kredi kartı lazım

aldığın şeyin yorumlarına bak orda kullananlar falan yazmıştır muhtemelen. ben ekran almıştım yorumlarda 1mm kalın diyodu bi şekilde oturturum diye aldım oturmadıydı (nokia e75 )

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    lalada bunu yazdı

banka kartı ile alamazsın hocu, kredi kartı lazım

aldığın şeyin yorumlarına bak orda kullananlar falan yazmıştır muhtemelen. ben ekran almıştım yorumlarda 1mm kalın diyodu bi şekilde oturturum diye aldım oturmadıydı (nokia e75 )

banka kartını onaylattım şuan ödeme bekliyor sipariş.

o nasıl oluyor peki ?

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam yourmlara baktım alanlar uyguğunu söylemiş. Yanlız tuşları transparan değilmi ondan tuşlara alttan vuran ışık çok fazla gözükmüyormuş.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

hea ya alalim bende alcam kurallari neydi ya la bunun belli bi sinir var mi ne kadarlik alabiyoruz neler gümrükte takılır vs vs :D bayadir okumadim unutmusum he o zmana bulcan :D

AmoR tarafından 17/Şub/13 15:04 tarihinde düzenlenmiştir

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam yourmlara baktım alanlar uyguğunu söylemiş. Yanlız tuşları transparan değilmi ondan tuşlara alttan vuran ışık çok fazla gözükmüyormuş.

ben pek bulamadım siteyi yeni tanıyorum hocam bulamadım daha doğrusu yorumun için çok sağol bilgilendirdiğin için.

tuş takımı bende mevcut olanı kullanırım.

ya benim telefon darmadağın ekrandak i çiziklerden ekranı okuyamıyorum.

telefoncu 70 80 verıyor anca eder diyor birde.

telefonun içi tertemiz ama. kasayı değiştirip 120 e satmayı düşüncem. üzerinede para koyup cha cha alcam sorun burdan kaynaklanıyor :))

eyvallah sağolun. ödeme bekliyor şuan sipariş.

banka kartım internet bankacılıgına açık oldugu için sıkıntı çekmiyorum

Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 823 Toplam Mesaj: 10