folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Dealextreme İle İlgili Bir Soru

Dealextreme İle İlgili Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

merhaba müritler günaydın,

sitede dealextreme ilgili bir çok konu mevcut ancak aradığım sorunun cevabını bulamadım bi yardımcı olurmusunuz

3 gün önce 110 tl lik sipariş verdik paypal dan ödemeyi yaptık ancak ürünler hala yola çıkmadı. ayrıca sepette mevcut duruyorlar acaba ödemeden sonra bir işlem dahamı yapmamız gerek onaylanması için bilgisi olan varmıdır ?

ModS: Konuyu doğru yerine taşıdım konuları doğru yerlere açmaya özen gösterelim

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cinde tatil var ondan gondermemişlerdir gondeririler.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

biraz zaman alır 2-3 hafta sürer gelmesi

mademki türksün systeme göster ürksün
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asdeccc
    asdeccc's avatar
    Erkek

gelıs suresı 3 haftayı bulabılır hızlı kargo mu yapmadıysan

Başka gezengenlerde de hayat var mı diye merak ederiz, Sanki bu gezegende yaşamayı becerebilmişisiz gibi .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

geliş süresi 2-3 hafta ama arkadaşın sıkıntısı kargolanma süresi

1-2 hafta sürebiliyor ürünü kargoya vermeleri acele etme tüm siparişlerim geldi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Sorun yok, kargoya verilmesi 1 haftayı bulabiliyor.Zaten kargodan sonra 1-2 hafta içinde kapında oluyor ürün.Kargoya verildikten bi 3 gün sonra track kodunu ptt nin yurtdışı gönderi takibi kısmında hergün sorgulattır bilgiler gelince 2-3 gün sonra elinde.

Bu bilgiler dealextremeden 6 kere 20$ üstü alışveriş yapmış birinin tecrübeleridir :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

evet arkadaşlar konuyu açtığım tarihten bu mesajı yazdığım tarihi çıkartın ve kargolar yola çıkmış :) benden başka arayan müridler olursa da yardımcı olur diye yazdım

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Peki beyler atıyorum fotoğraf makinesi aldım. Elime ulaşır mı? Gümrükte yorgan atmasınlar üstüne malın. :D

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Caliber bunu yazdı:
    -----------------------------

Peki beyler atıyorum fotoğraf makinesi aldım. Elime ulaşır mı? Gümrükte yorgan atmasınlar üstüne malın. :D

-----------------------------

gümrükçünün anasından emdiği süte bağlı hocam o :D adam ipnelik yapmak isterse almıyor ülke sınırından içeri :D

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
Toplam Hit: 1123 Toplam Mesaj: 9