folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dealextreme İptal Edilen Siparişin Ödemesi Kaç Günde Yapılıyor ?

Dealextreme İptal Edilen Siparişin Ödemesi Kaç Günde Yapılıyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

Arkadaşlar dealextremeden 35$ lık siparişimi iptal ettim. 1 Eylülde mail göndeririz dediler ama bilmiyorum ne zaman ödemeyi yaparlar?

Daha önce dx üzerinden sipariş iptal edip bu konuda tecrübe edinmiş olanlar yardımcı olabilirler mi ? Kaç günde geri ödeme yaparlar?

Teşekkür ederim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

ben çok ettim, 1 hafta içinde ödeme yapmazlarsa tekrar msj at onlara, eğer yine yapmazlarsa ( ki ihtimal düşük ) 3-4 gün sonra tekrar at, mutlaka geri veriyorlar parayı merak etme...

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

support a ticket at sor hacım 2-3 güne yanıtlıyolar max

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek

hacım sorun olmaz ödemeyi iptal ettiysen 3-4 gün içerisinde ödemeyi adresine geçiyorlar.

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    proxy
    proxy's avatar
    Erkek

arkadaşlar  merhaba 

yeni konu açup konu kirliliği yapmayayım diye eski konuyu hortlatayım dedim.

dün 70 dolarlık bi sipariş vermiştim bugün ise siparişten vazgeçip translate aracılığı ile yarım yamalak bi iptal mesajı attım mesajdan 5 dk bile geçmeden aşağıdaki mail geldi sistemden siparişin dururmuda cancaled olarak güncellendi. msjdan anladığım kadarı ile 1-7 gün içinde para iadesi yapılıyormuş iade konusunda sıkıntı yaşayan varmı ? ve ayrıca iade direk kredi kartınamı yoksa paypal hesabına mı yapılır şimdiden teşekkür ederm hepinize ayrıca mesajı da tercüme ederseniz sevinirim :)

A staff has added a solution to your request. 

--------------------------------------------------------------------------------

Dear customer, 

We are sincerely sorry for all the trouble and inconvenience we have created for you.

We have cancelled this order for you, the refund will be issued to you within 1~7 working days (Mon-Fri, excluding public holidays in Hong Kong). You will receive a confirmation e-mail directly from PayPal when it has arrived at your account.

Should you have any other problems, please feel free to contact us again. 

We look forward to serving you in the near future. I'll appreciate if you would like to give marks on this service.

Have a nice day :-) 

Best regards, 

Euphemia 

Toplam Hit: 2398 Toplam Mesaj: 5