Dealextreme Ürün Siparişi Ödemesi
-
Dealextremeden alışveriş yapacağım, onun için paypal kullanmak gerekiyormuş. Paypal hesabım var fakat kredi kartı kullanmadığımdan para aktaramıyorum. Benim için ürünü satın alacak müride ürün değeri olan 20$ için güncel kurdan banka hesabına 30-35TL aktarabilirim. Yardımcı olabilecek müritler var mı?
-
güncel.
-
güncel.
-
ben 13 liralık ürüne 15 teklif ettim de,aracı olacak mürit 20 istemişti.umarım yardımcı olan çıkar.ha 8 dolarlık alışveriş yapıp hediye eden de olmuştu,o da mürit tabi :)
-
ben 13 liralık ürüne 15 teklif ettim de,aracı olacak mürit 20 istemişti.umarım yardımcı olan çıkar.ha 8 dolarlık alışveriş yapıp hediye eden de olmuştu,o da mürit tabi :)
-
güncel.
-
paypal açıp VCC ile onaylattıktan sonra r10 gibi forumdan $ bozduran arkadaşlardan $ alarak işlemini kendin de gerçekleştirebilirsin. kredi kartına gerek duymadan.
-
kardeş alayım sana. yalnız paypal kuru 1.6 ile çarpıyor. lakin biraz bekle derim. çünkü 12 gündür siparişim order received olarak hareketsiz bekliyor. sen bir hafta sonra pm at. hallederiz. ama yok hemen alaım diyorsan yine pm at sen bilirsin.
-
VCC ile onaylatmak mı? 5$ istiyor elemanın biri.
-
necroshine bunu yazdı:
-----------------------------
kardeş alayım sana. yalnız paypal kuru 1.6 ile çarpıyor. lakin biraz bekle derim. çünkü 12 gündür siparişim order received olarak hareketsiz bekliyor. sen bir hafta sonra pm at. hallederiz. ama yok hemen alaım diyorsan yine pm at sen bilirsin.
-----------------------------pm attım.