folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Dealextreme Ürün Siparişi Ödemesi

Dealextreme Ürün Siparişi Ödemesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek
    Dealextremeden alışveriş yapacağım, onun için paypal kullanmak gerekiyormuş. Paypal hesabım var fakat kredi kartı kullanmadığımdan para aktaramıyorum. Benim için ürünü satın alacak müride ürün değeri olan 20$ için güncel kurdan banka hesabına 30-35TL aktarabilirim. Yardımcı olabilecek müritler var mı?

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

güncel.

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek
    güncel.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek
    ben 13 liralık ürüne 15 teklif ettim de,aracı olacak mürit 20 istemişti.umarım yardımcı olan çıkar.ha 8 dolarlık alışveriş yapıp hediye eden de olmuştu,o da mürit tabi :)

Koca hestiy aya bedenem ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek
    ben 13 liralık ürüne 15 teklif ettim de,aracı olacak mürit 20 istemişti.umarım yardımcı olan çıkar.ha 8 dolarlık alışveriş yapıp hediye eden de olmuştu,o da mürit tabi :)

Koca hestiy aya bedenem ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

güncel.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

paypal açıp VCC ile onaylattıktan sonra r10 gibi forumdan $ bozduran arkadaşlardan $ alarak işlemini kendin de gerçekleştirebilirsin. kredi kartına gerek duymadan.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

kardeş alayım sana. yalnız paypal kuru 1.6 ile çarpıyor. lakin biraz bekle derim. çünkü 12 gündür siparişim order received olarak hareketsiz bekliyor. sen bir hafta sonra pm at. hallederiz. ama yok hemen alaım diyorsan yine pm at sen bilirsin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

VCC ile onaylatmak mı? 5$ istiyor elemanın biri.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

necroshine bunu yazdı:
    -----------------------------

kardeş alayım sana. yalnız paypal kuru 1.6 ile çarpıyor. lakin biraz bekle derim. çünkü 12 gündür siparişim order received olarak hareketsiz bekliyor. sen bir hafta sonra pm at. hallederiz. ama yok hemen alaım diyorsan yine pm at sen bilirsin.

-----------------------------

pm attım.

Toplam Hit: 1217 Toplam Mesaj: 10