Dealextreme Urun Takipi Nasil Yapiliyor
-
Slm arkdaslar bi iki hafta once dealextreme'den bi sey satin aldim ama urunun su an nerde oldugunu nasil bakicagimi bilmiyorum yardim ederseniz cok sevinirim simdiden tesekkurler
-
yanılmıyorsam takip edemiyorsun. Takip numarası vermiyor ucuz kargoda. Takip numaran olmayıncada gümrükçü amcalar isterlerse cukka yapıyormuş. neyse genelde 3 hafta içinde elinde olur. 3 hafta sonra olmadı ptt ye sorarsın
-
15 dolari gectiysen ya da tracking number taktirdiysan takip edebilirsin.
ustten my accounta gel siparisinin yaninda yazar.
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------15 dolari gectiysen ya da tracking number taktirdiysan takip edebilirsin.
-----------------------------15 dolar üzeri alışverişlerde takip numarası ücretsiz mi hocam ?
-
madrew bunu yazdı:
-----------------------------husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------15 dolari gectiysen ya da tracking number taktirdiysan takip edebilirsin.
-----------------------------15 dolar üzeri alışverişlerde takip numarası ücretsiz mi hocam ?
-----------------------------15 veya 20 olmasi lazim, ondan sonra ucretsiz.
siparis esnasinda goruyorsun zaten kargodan gecersen.
-
hocam merhabalar bi sorum olacaktı 13 ekimde bi alışveriş yapmıştım, iki tane ufak bayan kol saati öyle dandik bişey zaten.. 17 tl falan ediyordu.. mail geldi yola girdi diye vs ama gelmedi.. önceden bi sipariş yapmıştm hemencecik sorunsuz geldi.. ama bu gelmedi.. siparişi verdiğim günden beri sürekli hesabını aktifleştir diyor.. bi türlü activation kodu gelmedi bende iptal oldu diye zannederken şimdi gelen ekstrede kestiğini gördm parayı ne yapmam gerekiyor? aktifleştirme işide olmuyor bu arada linke tıklıyorum hiç bi b.k olmuyor 1 aydır aynı sorn :s
-
konu acılmışken benımde bir sorum olcaktı paypalmı kullanıyorsunuz yoksa kredi kartımı hangisini tavsiye edersiniz ... up..
-
mrkps bunu yazdı
konu acılmışken benımde bir sorum olcaktı paypalmı kullanıyorsunuz yoksa kredi kartımı hangisini tavsiye edersiniz ... up..
ben bir kere alışveriş yaptım 23$ lık ve elime ulaştı kredi kartıyla direk yapmıştım.
-
yardım edecek kimse yokmu :|
-
Bir portable Jammer'e 56 gün beklemiştim amk. 10-15 dolar üstüyse PTT sitesinden kodla sorgulayabiliyosun (miktardan emin değilim genelde 25 dolarlık paketler alıyorum).