folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dealextremeden Alış Veriş Paypal Almak (Yardım)

Dealextremeden Alış Veriş Paypal Almak (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

Arkadaşlar öncelikle belirteyim paypalım yok öncelikle hangi işlemlerle paypal alabilirim garanti bonus kartım var daha sonra deal extremeden nasıl alışveriş yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Otistiq
    Otistiq's avatar
    Erkek

bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa bende faydalanmak istiyorum.

Hayallerim ve Kendim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

paypala kaydoluyosun ondan sonra paypal kredi kartından çekiyo paypall parayı ve ben siteden alışveriş yaptım izlemeli kargo yu seçersen kesin ulaşıyo.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

hacılar önce paypala girip üye olun paypal kartınızdan 1 dolarmı ne öle bi cacık çekecek onu ekstrenizde 4 haneli bi kod olarak göreceksiniz o kodu paypal hesabına girip yazacaksınız ve kartınız onaylanmış olacak, sonra o çektikleri parayıda iade edecekler.bunu bi yapın gerisi kolay zaten

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Pisibaliqi bunu yazdı:
    -----------------------------

hacılar önce paypala girip üye olun paypal kartınızdan 1 dolarmı ne öle bi cacık çekecek onu ekstrenizde 4 haneli bi kod olarak göreceksiniz o kodu paypal hesabına girip yazacaksınız ve kartınız onaylanmış olacak, sonra o çektikleri parayıda iade edecekler.bunu bi yapın gerisi kolay zaten

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Pisibaliqi bunu yazdı:

Bundan sonra kredi kartından paypala para aktarıyorsun, dealextremeye ödemeyi paypalla yapıyorsun.
    Onlar da sana siparişini gönderiyorlar...
    Kısaca bu kadar hocam...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

AnaMuhalefet bunu yazdı:
    Pisibaliqi bunu yazdı:

Bundan sonra kredi kartından paypala para aktarıyorsun, dealextremeye ödemeyi paypalla yapıyorsun.
    Onlar da sana siparişini gönderiyorlar...
    Kısaca bu kadar hocam...

lakin malesef bu kart ek kartmış garantiden şifre istedim ek kart şifresini garanti şubesi vs vs diyodu ek kartla ekstaralar görünmüyor mu ?

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
Toplam Hit: 1255 Toplam Mesaj: 7