Dealextremeden Alış Veriş Paypal Almak (Yardım)
-
Arkadaşlar öncelikle belirteyim paypalım yok öncelikle hangi işlemlerle paypal alabilirim garanti bonus kartım var daha sonra deal extremeden nasıl alışveriş yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz
-
bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa bende faydalanmak istiyorum.
-
paypala kaydoluyosun ondan sonra paypal kredi kartından çekiyo paypall parayı ve ben siteden alışveriş yaptım izlemeli kargo yu seçersen kesin ulaşıyo.
-
hacılar önce paypala girip üye olun paypal kartınızdan 1 dolarmı ne öle bi cacık çekecek onu ekstrenizde 4 haneli bi kod olarak göreceksiniz o kodu paypal hesabına girip yazacaksınız ve kartınız onaylanmış olacak, sonra o çektikleri parayıda iade edecekler.bunu bi yapın gerisi kolay zaten
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
-----------------------------
hacılar önce paypala girip üye olun paypal kartınızdan 1 dolarmı ne öle bi cacık çekecek onu ekstrenizde 4 haneli bi kod olarak göreceksiniz o kodu paypal hesabına girip yazacaksınız ve kartınız onaylanmış olacak, sonra o çektikleri parayıda iade edecekler.bunu bi yapın gerisi kolay zaten
----------------------------- -
Pisibaliqi bunu yazdı:
----------------------------- Bundan sonra kredi kartından paypala para aktarıyorsun, dealextremeye ödemeyi paypalla yapıyorsun.
Onlar da sana siparişini gönderiyorlar...
Kısaca bu kadar hocam... -
AnaMuhalefet bunu yazdı:
Pisibaliqi bunu yazdı:
Bundan sonra kredi kartından paypala para aktarıyorsun, dealextremeye ödemeyi paypalla yapıyorsun.
Onlar da sana siparişini gönderiyorlar...
Kısaca bu kadar hocam...
-----------------------------lakin malesef bu kart ek kartmış garantiden şifre istedim ek kart şifresini garanti şubesi vs vs diyodu ek kartla ekstaralar görünmüyor mu ?