Dealextremeden Alışveriş Yapanlar
-
merhabalar http://dx.com/p/360-degree-rotatable-motorcycle-mount-holder-w-waterproof-bag-for-iphone-4-4s-black-194669 bu ürünü almayı planlıyorum motorda kullanabılırsem kullanırım olmadı baska yerde.bu urunun yerıne sızın bır onerınız var mı acaba ? Bu ıphonelık ben de nokıa e5 var. Bır de asıl sorum urunu alırken takıp numarasını mı alıyoruz ? Aldıktan sonra mı a nereden alacaz onu goremedım de ben ? Takıp kodunun ucretı 0,2 dolar mı 2 dolar mı ne kadardı ?
-
Önerim; ebay e bir göz at.Daha uygun fiyata,daha çeşitli ürünler bulabilirsin.Dx 16 doların altına takip no vermiyor bildiğim kadarıyla.
-
Hocam belli bir fiyatın üstündeki ürünlere takip numarasını kendisi ekliyor.
Sen yinede işini garantiye al shopping charta girdiğinde alışveriş listenin altında tracking number diye birşey yazmadı lazım. Yazmıyorsa zaten kendisi alışveriş listene
Registered Air Mail ##
Package Tracking Service.şeklinde eklenmiştir. Ücreti de 0.01 dolar yani bedava sayılır o kadar bir meblayı dert etmeye gerek yok. Ürün takibini de çinden çıkana kadar hong kong posta servisinin sitesinden, ürün çıkıp ülkeye girdikten sonra da ptt nin yurt dışı gönderi takibi sayfasından takip numaranı sorgulayarak gerçekleştirebilirsin.
-
obie bunu yazdı
Önerim; ebay e bir göz at.Daha uygun fiyata,daha çeşitli ürünler bulabilirsin.Dx 16 doların altına takip no vermiyor bildiğim kadarıyla.
bi kaç universal bir sey onerır mısın hocam ? Su gecırmez olursa super olur ama olmazsa da olur -
aliexpress ten sürekli alışveriş yapıyorum çalıştığım yerdekiler adınada sipariş getirtiyorum.. şu ana kadar iphone 5 için 8 tane kılıf 4s için 3 tane kılıf s3 için 2 tane kılıf getirttim ortalam geliş süresi 15-25 gün arasıdır
-
yok mu birisi cep telefonu için kılıf önerecek böyle motorda kulalnmak için