folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Dealextremeden Alışveriş Yapanlar

Dealextremeden Alışveriş Yapanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    merhabalar http://dx.com/p/360-degree-rotatable-motorcycle-mount-holder-w-waterproof-bag-for-iphone-4-4s-black-194669 bu ürünü almayı planlıyorum motorda kullanabılırsem kullanırım olmadı baska yerde.bu urunun yerıne sızın bır onerınız var mı acaba ? Bu ıphonelık ben de nokıa e5 var. Bır de asıl sorum urunu alırken takıp numarasını mı alıyoruz ? Aldıktan sonra mı a nereden alacaz onu goremedım de ben ? Takıp kodunun ucretı 0,2 dolar mı 2 dolar mı ne kadardı ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

Önerim; ebay e bir göz at.Daha uygun fiyata,daha çeşitli ürünler bulabilirsin.Dx 16 doların altına takip no vermiyor bildiğim kadarıyla.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam belli bir fiyatın üstündeki ürünlere takip numarasını kendisi ekliyor.

Sen yinede işini garantiye al shopping charta girdiğinde alışveriş listenin altında tracking number diye birşey yazmadı lazım. Yazmıyorsa zaten kendisi alışveriş listene

Registered Air Mail ##
    Package Tracking Service.

şeklinde eklenmiştir. Ücreti de 0.01 dolar yani bedava sayılır o kadar bir meblayı dert etmeye gerek yok. Ürün takibini de çinden çıkana kadar hong kong posta servisinin sitesinden, ürün çıkıp ülkeye girdikten sonra da ptt nin yurt dışı gönderi takibi sayfasından takip numaranı sorgulayarak gerçekleştirebilirsin.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    obie bunu yazdı

Önerim; ebay e bir göz at.Daha uygun fiyata,daha çeşitli ürünler bulabilirsin.Dx 16 doların altına takip no vermiyor bildiğim kadarıyla.

bi kaç universal bir sey onerır mısın hocam ? Su gecırmez olursa super olur ama olmazsa da olur

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

aliexpress ten sürekli alışveriş yapıyorum çalıştığım yerdekiler adınada sipariş getirtiyorum.. şu ana kadar iphone 5 için 8 tane kılıf 4s için 3 tane kılıf s3 için 2 tane kılıf getirttim ortalam geliş süresi 15-25 gün arasıdır

www.yesilgrow.com - Growshop
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

yok mu birisi cep telefonu için kılıf önerecek böyle motorda kulalnmak için

Toplam Hit: 848 Toplam Mesaj: 6