Dealextreme"Den Bir Üründen 100 Tane Siprais Versem?
-
hocalarım bi ürünü cok begendim satısını yapmak istiorum gümrüge takılırmı?
-
Alacağın Ürünün fiyatı 1 dolar ise no problem.
Yok 2 dolar ise çoook problem :)
-
takılır. vergisini filan ödeyip alsan bile satamazsın eğer üzerine şirketin yoksa. 1-2 taneyi satarsın kimse birşey demez ama 100 tane satarsan biri şikayet eder ceza kanuna göre kaçakçılıktan 6 aya kadar hapis bile yatabilirsin.
-
2 dolar cıvarında ürün
-
isterse 0.1 dolar olsun paketin büyüklüğü ağırlığı gibi şeylerde önemlidir. internette bu konu hakkında herkes atar tutar çok biliormuş gibi ben sana işin gerçeğini söylüyorum. vergiciler bu konuda çok çakaldır şu 100$ saçmalığını kesin sanada söylemişlerdir. o bireysel kullanıcılar için geçerlidir. 100 taneyi hiçbir birey kullanmak için almayacağı için birader gel buraya derler haberin olsun.
-
kod bunu yazdı:
-----------------------------
Sanırım kargo ücreti verilmiyordu değil mi?
Peki 5 er 5 er sipariş ettiremezmisin :) 20 Defa filan
-----------------------------aynen olmadı boyle yaparım
-
bu da sakattır çünkü senin ne zaman ne kadarlık ne getirdiğin bilgisayarlarda tutulur. Eğer birisi sık sık bir üründen getirtiyorsa ki bu da bir alışveriş sitesi ve öyle çok sık alınmayı gerektirmeyen birşeyse gene gel buraya derler :) işine sürekli pürüz çıkarmıyormuşum gibi olabilir ama ben bu işi yaptığım için söylüyorum sana göründüğü gibi değil sana tavsiyem al uçak biletini git çinden sen al çünkü o adamlar sana 100 ürünün 100 ünüde sağlam göndermeyecekler. garantili bile olsa onları gönderip alman tahmini 8-10 hafta tabi suçu sana atmak içinde ellerinden geleni yapcaklar. tabi yukardada dediğim gibi en ufak şikayette yada vergicilerin durumu anlamasında işin rengi tamamen değişecektir. sana tavsiyem iyi bir sermayen ve şirketin yoksa uzak dur.
Toplam Hit: 1116 Toplam Mesaj: 8